Befado Befado kinderschoenen 516X278 veelkleurig

15,40
Laagste prijs vanaf 30 dagen voor de korting: €30,80
- 50%
Normale prijs: €50,00
- 50%

Befado is een gerenommeerde schoenenfabrikant die al jaren gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige, comfortabele schoenen voor kinderen. Een van hun nieuwste voorstellen zijn kinderschoenen met de markering 516X278 in diepzwart met elegante beige accenten. Deze sportschoenen voor kinderen, gemaakt met kleine ontdekkingsreizigers in gedachten, combineren functionaliteit, stijl en duurzaamheid die elke ouder zal waarderen.

Deze lage sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor jongens en zijn gemaakt van hoogwaardige stof, die duurzaamheid garandeert en voor voldoende luchtcirculatie naar de voeten zorgt. Hierdoor kunnen kleine voetjes zelfs tijdens het spelen de hele dag "ademen". Hoewel het schoeisel niet geïsoleerd is, is het perfect voor warmere dagen en biedt het comfort en bescherming voor kleine voetjes.

De zwarte kleur met beige elementen geeft stilistische veelzijdigheid, zodat de schoenen gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met veel dagelijkse outfits. Universele, elegante kleuren maken Befado-schoenen niet alleen perfect voor op de speelplaats, maar ook voor meer formele gelegenheden.

Klittenbandsluiting is een van de grootste gemakken van het model 516X278. Hierdoor kunnen zelfs de jongste gebruikers gemakkelijk zelf schoenen aan- en uittrekken, wat zeker in de smaak zal vallen bij de kleintjes die waarde hechten aan onafhankelijkheid. Bovendien zorgt het klittenband ervoor dat de schoen perfect aansluit op de voet, wat uiterst belangrijk is voor snelgroeiende kinderen.

De schoenen worden geleverd in de originele verpakking van de fabrikant, wat de esthetische waarde van het product verhoogt - zowel bij aankoop als cadeau of als persoonlijke aankoop.

Kortom, Befado kinderschoenen 516X278 zwart combineert hoogwaardige materialen, doordachte oplossingen zoals klittenbandsluiting en een stijlvol design. Het is een ideale keuze voor actieve jongens die stevige en comfortabele schoenen voor elke dag nodig hebben. Door de zwarte kleur met beige accessoires zijn deze schoenen makkelijk schoon te maken en passen ze bij veel outfits, waar zowel kinderen als hun ouders zeker blij mee zullen zijn.

  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Producentcode: 516X278
  • Kleur: veelkleurig
  • Materiaal: kleding stof
  • Opwarming: Nee
  • seks: jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Hoogte: laag

Bedankt voor het toevoegen van uw commentaar.

|