Befado kinderschoenen 190P101 marineblauw blauw veelkleurig groente

Artikel niet beschikbaar ;(

Het kiezen van de juiste schoenen voor een kind dat zijn eerste stappen begint te zetten, is een van de belangrijkste momenten in zijn ontwikkeling. Schoenen moeten er niet alleen mooi uitzien, maar vooral voldoende ondersteuning bieden aan de zich ontwikkelende voet. Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, presenteert het model 190P101 - perfecte schoenen voor peuters die leren lopen met veiligheid, comfort en stijl in gedachten.

Befado kinderschoenen 190P101 is een combinatie van hoogwaardige afwerking en kleuren die perfect aansluiten bij de behoeften van jongens. Elegant marineblauw gemengd met blauw en extra veelkleurige en groene elementen maken de schoenen tot een blikvanger en passen bij verschillende stijlen.

De veiligheid van het dragen wordt bevestigd door certificaten en aanbevelingen van orthopedisten. De stijve hielkap, die een integraal onderdeel is van de structuur van de schoen, stabiliseert de voet zonder de natuurlijke bewegingen te beperken tijdens het spelen of het verkennen van de wereld. Hierdoor kunnen kinderen hun motorische vaardigheden ontwikkelen zonder zich zorgen te hoeven maken over een verkeerde voethouding.

Het bovenwerk van ademend katoen garandeert hygiëne en zorgt voor een passend microklimaat aan de voet van het kind. Speciale gaten in de zool zijn een ander element dat het ademend vermogen ondersteunt en zorgt voor een fris gevoel, zelfs bij intensief dragen.

Befado heeft ook een brede teen ontworpen met de behoeften van kinderen in gedachten, die de ruimte voor de vingers niet beperkt. Dit is belangrijk voor de snelgroeiende voeten van een peuter, die zich de hele dag op zijn gemak kan voelen in schoenen van Befado.

Klittenband, in het model gebruikt als een soort sluiting, is een oplossing waarmee je de schoenen gemakkelijk en snel aan- en uit kunt trekken, zelfs door de jongste kinderen. Het is ook een belangrijke hulp voor ouders, omdat het de dagelijkse voorbereidingen voor het uitgaan vergemakkelijkt.

Befado kinderschoenen 190P101 staat synoniem voor zorg voor de gezonde ontwikkeling van kindervoeten gecombineerd met een aantrekkelijk design. Dit is ongetwijfeld een uitstekende keuze voor ouders die geven om wat het beste is voor hun kinderen.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: BM101098
  • Kleur: Marine blauw veelkleurig groente
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|