Befado kinderschoenen 170X102 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado, een merk dat bij ouders over de hele wereld bekend staat vanwege zijn toewijding aan de productie van hoogwaardige kinderschoenen, presenteert een ander product met de jongsten en hun gevoelige voeten in gedachten: kindersandalen model 170X102 in blauwtinten met groene accenten. Deze sandalen verrassen niet alleen door hun esthetische uitstraling, maar bieden vooral comfort en veiligheid, die cruciaal zijn voor elke ouder.

Het unieke aan deze sandalen ligt in het gebruik van een hygiënische leren voering met anti-allergische eigenschappen. Deze oplossing zorgt niet alleen voor draagcomfort, maar voorkomt ook mogelijke allergische reacties, wat voor veel ouders een prioriteit is.

Het bovenwerk van flexibel, zacht en tegelijkertijd duurzaam kunstleer garandeert dat de schoenen lang meegaan. Dankzij het onderhoudsgemak is het schoonhouden van de schoenen geen probleem, wat uiterst belangrijk is voor actieve kinderen.

Eén van de functionaliteiten die de moeite waard zijn om op te letten is de klittenbandsluiting. Hierdoor kunnen de sandalen precies worden aangepast aan de voet van het kind en wordt het aan- en uittrekken van de schoenen gemakkelijk gemaakt - wat zeker gewaardeerd zal worden door zowel ouders als hun kinderen.

Het gebruikscomfort wordt bepaald door de zachte binnenkant van de schoen, waardoor vervelende schuurplekken worden voorkomen. Met het oog op de gezonde ontwikkeling van het kind heeft Befado in het model 170X102 een licht verstevigde en verhoogde hiel ontworpen die het lichaam stabiliseert en een ingebouwde voorkant die de kleine tenen beschermt. Bovendien absorbeert de zool schokken, waardoor optimale omstandigheden voor spelen en ontdekken ontstaan.

Ook het moderne en modieuze design van de schoenen verdient bijzondere aandacht. Het ontwerp, gedomineerd door blauw gecombineerd met groene accenten, zal zeker de aandacht trekken en jonge gebruikers aanspreken.

Befado, die voortdurend zorg draagt ​​voor de gezondheid en ontwikkeling van haar kleine klanten, biedt een product dat comfort, functionaliteit en een aantrekkelijk uiterlijk combineert. Kindersandalen 170X102 zullen niet alleen de harten van kinderen veroveren, maar ook ouders gemoedsrust geven wetende dat de voeten van hun kinderen in goede, veilige schoenen staan.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool
  • Producentcode: 170X102
  • Kleur: blauw
  • Steunkleur: groente
  • Materiaal: kunstleer
  • seks: jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|