American Club Amerikaanse 1617 sportsandalen voor jongeren rood zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

De schoenen van het gerenommeerde merk American Club worden gekenmerkt door een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Sportsandalen voor jongeren zien er geweldig uit en bieden tegelijkertijd een hoog draagcomfort. Ze zijn licht, comfortabel, je kunt ze vele uren dragen zonder angst voor schaafwonden of likdoorns.


De zool van de schoen is stevig en beschermt goed tegen direct contact met de grond, waardoor de voet veilig is - maar tegelijkertijd zijn vrijheid niet beperkt. Een onbetwist voordeel is de leren binnenzool die door de fabrikant wordt gebruikt, die zacht en aangenaam aanvoelt, en ook voldoende ventilatie biedt, waardoor de voeten niet gaan zweten.


De sandalen zijn uitgerust met een praktische gesp waarmee ze snel kunnen worden aan- en uitgetrokken - dit voordeel zal worden gewaardeerd door gebruikers die een verblijf aan zee plannen.


De bovenlaag van de schoen is gemaakt van een zacht maar duurzaam materiaal dat lang zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt. Het is aangenaam om aan te raken en veroorzaakt geen schaafwonden.


De schoenen hebben een moderne, sportieve stijl en zijn dankzij de gebruikte kleuren - een combinatie van grijs en rood - ook nog eens erg origineel.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: rood zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|