American Club American 5474 bruine herenlaarzen

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club-laarzen zijn een modern type schoeisel dat de harten van mannen verovert. Ze worden gekenmerkt door buitengewone elegantie en chic, daarom zijn ze bedoeld voor mensen die waarde hechten aan klasse en om hun imago geven.

Ze zijn gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer, wat hun esthetiek garandeert, maar ook duurzaamheid toevoegt. Herenlaarzen zijn zeer solide, ze zijn ondoordringbaar voor water en wind, dus het is de moeite waard om in de herfst- en winterseizoenen te investeren.

Ze zijn momenteel verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarvan de meest populaire tinten bruin en beige zijn. Ze kunnen voor verschillende gelegenheden worden gedragen, ze zijn perfect voor zowel alledaagse als speciale gelegenheden. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met een speciaal textielmateriaal dat het voetcomfort en volledig gebruiksgemak garandeert.

Leren schoenen zijn een garantie voor tevredenheid op koele avonden. Ze kosten minder dan PLN 200, en je kunt ze zelfs meerdere seizoenen gebruiken, omdat ze na het eerste gebruik niet verslechteren vanwege het hoogwaardige materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

  • Kleur: bruin
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|