American Club Herenschoenen American 5418 marineblauw veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Het bedrijf American Club staat bekend om de productie van dames-, heren- en kinderschoenen van de hoogste kwaliteit. Het biedt ons een breed scala aan herenschoenen. American Club schoenen zijn schoenen die goed passen bij elegante pakken, maar ook bij jeans en corduroys. Herenbrogues zijn schoenen die nog steeds in de mode zijn, waarbij alleen de snit en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt veranderen.


Speciaal voor heren biedt KeeShoes winkel schoenen van American Club 5418 aan, deze zijn volledig gemaakt van natuurlijk, nubuckleer. Ze hebben veters die de schoen beter op het been houden. De binnenkant is gevoerd met hoogwaardig textielmateriaal, wat voorkomt dat de voeten gaan zweten. De zool is stabiel en antislip. Het is bestand tegen slijtage en barsten.


Herenschoenen combineren elegantie met comfort. Ze zijn perfect voor familiefeesten, uitstapjes naar de stad en op het werk. Ze zijn een belangrijk accessoire in een herengarderobe.

Het aanbod van de online winkel omvat ook schoenen met hoge hakken die perfect zijn voor jou.

  • Materiaal binnenzool: ander
  • Kleur: andere kleur blauw
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Het is met veel plezier dat ik een zeer positieve reactie achterlaat !!! De transactie was voorbeeldig, zeer efficiënt, stressvrij !!! Goederen 100% zoals beschreven !!! Dank je wel en vriendelijke groeten.