American Club American 1287 grijze sportsandalen voor heren grijs zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Sportsandalen voor heren van de gerenommeerde fabrikant American Club zijn hoogwaardige zomerschoenen voor dagelijks gebruik: comfortabel en stevig gemaakt, zorgen voor veel comfort en zijn zeer duurzaam.


American Club-schoenen voldoen aan alle belangrijke criteria voor sportschoenen. Ze hebben een stevige zool die beschermt tegen contact met oneffen ondergrond. De gehele schoen is gemaakt van hoogwaardig textiel materiaal dat prettig aanvoelt en de huid niet beschadigt: schaafwonden of blaren. Een bijkomend voordeel van sandalen is ook een leren binnenzool - zacht en goed geventileerd, het voorkomt dat de voet gaat zweten en zorgt ervoor dat deze niet wegglijdt.


De sandalen zijn in praktische kleuren gehouden. Donkergrijs wordt niet snel vuil en past bij de meeste kleding. Moderne, sportieve stijl zorgt ervoor dat de schoenen er goed uitzien en een interessante aanvulling zijn op de meeste outfits. Ze zullen niet alleen met succes worden gebruikt tijdens langere wandelingen, maar ook dagelijks - gedragen om te winkelen of om vrienden te ontmoeten.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: Grijs zwart
  • Buitenmateriaal: kunstleer

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Alles goed