3 manieren om schoenen te dragen en te vallen - wat moet je onthouden in deze natte periode?


Allereerst moeten we onthouden dat een persoon niet alleen met één paar schoenen leeft. We kunnen - en het is de moeite waard - maar liefst drie paar verschillende schoenen voor de herfst hebben, waardoor we ons gewoon beter zullen voelen. We kunnen elegante, formele schoenen kopen, perfect voor een Sint-Andriesfeest, vrijetijdsschoenen en schoenen voor speciale gelegenheden, die zeer comfortabel en onverwoestbaar zijn.

Allereerst moeten we onthouden dat een persoon niet alleen met één paar schoenen leeft. We kunnen - en het is de moeite waard om dit te doen - maar liefst drie paar verschillende schoenen voor de herfst, waardoor we ons welvarend zullen voelenhier beter. We kunnen elegante, formele schoenen kopen, perfect voor een Sint-Andriesfeest, vrijetijdsschoenen en schoenen voor speciale gelegenheden, die zeer comfortabel en onverwoestbaar zijn. Want de herfst is gewoon zo - onze schoenen kunnen snel bederven door plassen, regenachtige ochtenden of regenachtige middagen. Hier zijn vijf manieren om voor je schoenen te zorgen in alle herfstomstandigheden.

1. Pas op dat je schoenen nat worden!

Het weken van schoenen vernietigt niet alleen hun structuurhiers en laat ze na één seizoen weggooien. Weken is een bedreiging voor uw gezondheid, vooral in de herfstperiode van zwakte. In deze tijd van het jaar is het de moeite waard om zowel binnen als buiten de bescherming van je lichaam te gebruiken. Lang lopen in natte of zelfs vochtige schoenen kan veel ziektes veroorzaken. En ziekte hoeft tenslotte niemand gelukkig te zijn. Natte schoenen moeten zo snel mogelijk worden gedroogd, zodat ze geen tijd hebben om te vervormen. Het is erg belangrijk.

2. Suède en herfstplassen?

Suède is erg elegant, maar past niet helemaal bij het herfstweer. Regen kan ze snel vernietigen door nat te worden - vooral dit type schoen is het niet waard om mee te nemen op lange reizen. Suède, hoewel uniek, is niet zo duurzaam als gladde stoffen en is waterdoorlatend. Als je echter niet lang buiten hoeft te zijn, is het de moeite waard om ze te dragen bij een speciale gelegenheid, naar de stad of op een date. Als we nat worden, mogen we dergelijke schoenen in geen geval drogen met een droger. Het is ook verboden om ze onder een radiator of in de felle, felle zon te plaatsen.

3. Wellingtonlaarzen zijn altijd een goede keuze

We hebben al geschreven over overschoenen HIER, maar het is de moeite waard eraan te denken dat dit schoenen zijn die dol zijn op deze tijd van het jaar. Wellingtonlaarzen zijn niet alleen perfect voor trekking of tijdens boswandelingen. Ook in de stad, op het werk en op weg naar school zullen ze het goed doen. Ze zijn waterdicht en dankzij de vele verschillende patronen kunnen we precies de juiste manier kiezenHIER perfecte schoenen. Wellingtonlaarzen hebben, zoals suède of leer, geen voorafgaande bescherming tegen vocht nodig. Ze beschermen de voet tegen regen en plassen. Het resultaat is dat steeds meer mensen ernaar reiken en hun voordelen en verschillende kleuren prijzen.