Trekkingschoenen voor heren met Krisbut 6085-membraan geel zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Intensief wandelen, zowel in de bergen als op minder veeleisend terrein, vereist geschikt schoeisel. Trekkingschoenen zijn zulke schoenen.


KRISBUT schoenen, model 6085, zijn trekkingschoenen voor heren die voldoen aan de eisen van zelfs de grootste wandelaars.



KRISBUT schoenen zijn stevige schoenen van Poolse productie. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van 100% natuurlijk leer. Dit materiaal wordt gekenmerkt door een hoog gebruiksgemak en duurzaamheid. Natuurlijk leer laat de voet ademen en is tegelijkertijd zeer goed bestand tegen snij- en schaafwonden. De ademhaling van de voet wordt ondersteund door het gebruik van het XTEX-membraan, dat samen met de isolatie de binnenkant van de schoen vormt.


De zool is gemaakt van hoogwaardig rubber en caoutchouc. Het heeft een vrij grote beschermer, waardoor het gemakkelijker is om op besneeuwde grond te lopen.


De schoen is geveterd zodat hij stevig aan de voet blijft zitten. De gidsen zijn dicht op elkaar geplaatst.


De kleuren van de schoen zijn gemaakt dankzij de combinatie van tinten zwart en bruin.

  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Extra functies: gebrek
  • Kleur: geel goud zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Express levering, direct verzonden. Het geheel is specifiek en oké. Alles zoals beschreven in de veiling. Professionele, betrouwbare, eerlijke en betrouwbare verkoper! Eersteklas product, topkwaliteit, supercomfortabele schoenen! Geweldig en succesvol winkelen. Ik raad aan!