American Club Sports meisjes American k002 roze veelkleurig wit

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club-sportschoenen zijn schoenen ontworpen voor kleine meisjes die de hele dag constant in beweging zijn.


Dit speciale model schoeisel is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor de kindervoet ademt en niet zweet. Ze hebben een witte, schuimrubberen zool. Het veelkleurige patroon van het materiaal zal kleine fashionista's aanspreken en zal een aanvulling zijn op elke kindergarderobe.


Kinderschoenen zijn erg licht en comfortabel, dus elk spel zal een plezier zijn. Ze zijn met succes geschikt om op straat te lopen, voor een wandeling in het park, voor een speeltuin en voor meisjes om lichte sporten te beoefenen. De gepresenteerde schoenen zijn instappers, dus de kleine dame zal ze zelf aantrekken, zonder de hulp van haar ouders.


Met de maten 27 tot 31 die beschikbaar zijn op de KeeShoes-website, kunnen kleine en grote meisjes ervan genieten. De geselecteerde schoenen zullen binnen 1-2 werkdagen bij ons thuis zijn.


American Club kinderschoenen zijn een goede keuze voor je kleintje. Laten we onze kinderen onvergetelijke avonturen garanderen met sportschoeisel aan hun voeten.

  • Type sluiting: Een andere
  • Karakter: gebrek
  • seks: Kleine meisjes
  • Kleur: veelkleurig wit

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
100% POSITIEF! Goed contact met de verkoper, goederen zoals beschreven, snelle verzending. Deze transactie is een genoegen :) Dank u, vriendelijke groeten en aanbevelen.