American Club Sportieve Amerikaanse k002 voor meisjes roze veelkleurig wit

Product niet beschikbaar ;(

American Club sportschoenen zijn schoenen gemaakt voor kleine meisjes die de hele dag door in beweging zijn.


Dit speciale schoenenmodel is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor de voet van het kind ademt en niet zweet. Ze hebben een witte, schuimzool. Het kleurrijke patroon van het materiaal zal kleine hipsters aanspreken en zal elke kindergarderobe aanvullen.


Kinderschoenen zijn erg licht en comfortabel, zodat alle plezier een plezier zal zijn. Ze zijn zeer geschikt om op straat te wandelen, voor een wandeling in het park, naar de speeltuin en voor lichte sporten door meisjes. Het getoonde schoeisel is slip-on, dus de kleine dame zal ze aankleden zonder de hulp van haar ouders.


Maten van 27 tot 31 beschikbaar op butymodne.pl zullen ervoor zorgen dat ze door kleine en grote meisjes kunnen worden genoten. Geselecteerde schoenen bereiken ons huis binnen 1-2 werkdagen.


American Club kinderschoenen zijn een goede keuze voor uw kind. Laten we onze kinderen onvergetelijke avonturen garanderen met sportschoenen.

  • Type bevestiging: anders
  • held: gebrek
  • geslacht: meisjes
  • kleur: veelkleurig wit

Bedankt voor het toevoegen van een opmerking.

|
100% POSITIEF! Goed contact met de verkoper, goederen zoals beschreven, snelle verzending. Zo'n transactie is een plezier :) Bedankt, vriendelijke groeten en aanbevelen.