American Club Sport kinderen American 4594-8 marine veelkleurig wit

Product niet beschikbaar ;(

Een goed schoeisel aan een kind geven is niet eenvoudig. Het heeft te maken met talloze problemen waarmee ouders te maken hebben. Dit is perfect bekend bij het Amerikaanse bedrijf, dus het produceert het beste kwaliteit schoeisel dat bij de voet van elk kind past, en niemand zal voorbijgaan aan hun kleur en snit.


Hoewel dit misschien ongelooflijk lijkt, maar er zijn schoenen die letterlijk iedereen aanspreken. Dit is Amerikaans 4594 sportschoenen in marinekleur. Zowel meisjes als jongens kunnen erin wandelen. De schaduw en snit is volledig universeel en past iedereen. Ze kunnen gemakkelijk worden geplaatst en verwijderd omdat ze klittenband hebben. Bovendien zijn ze gemaakt van zeer goed synthetisch materiaal en hebben een leren inzetstuk, waardoor de voet van het kind kan ademen, wat uiterst belangrijk is bij het sporten. De schuimzool is versterkt met flexibel koolstofrubber. Ze worden gekenmerkt door het feit dat ze zeer comfortabel zijn en een interessant bovenwerk hebben. Je kunt overal lopen (naar het park, naar school of naar de speeltuin).

  • Type bevestiging: Velcro
  • Aanvullende informatie: Stijve hielen Leren binnenzool
  • held: gebrek
  • geslacht: meisjes Boys
  • kleur: andere kleur wit

Bedankt voor het toevoegen van een opmerking.

|
Zeer snelle levering, geweldige sneakers, nog mooier dan op de foto, ik beveel de verkoper aan en bedankt voor de transactie.