Zwarte instapschoenen voor heren Badura 7152

Artikel niet beschikbaar ;(

Herenschoenen van het gerenommeerde bedrijf Badura zijn schoenen die een combinatie zijn van klassieke elegantie en functionaliteit. Ze zijn gemaakt met aandacht voor detail, zien er geweldig uit en zijn tegelijkertijd comfortabel en gaan lang mee.


Badura schoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer. Deze is ongeëvenaard als het gaat om duurzaamheid. Zelfs met het verstrijken van de tijd behoudt het een nobele uitstraling, barst niet en wrijft niet af. Bovendien beschermt de huid de voet perfect tegen kou of vocht, maar zorgt tegelijkertijd voor een goede ventilatie en is niet bevorderlijk voor zweten. Het leren inzetstuk dat in de schoen is geplaatst, geeft de voet stabiliteit en voorkomt dat deze beweegt, waardoor de schoenen perfect op het been passen. Een bijkomend voordeel is ook een stijve hielkap, die het been op de juiste plaats houdt en zorgt voor comfort. De dikke zool isoleert goed van de grond en zorgt voor optimaal comfort.


Het voordeel van Badura schoenen is ook een uniek design. De schoenen zien er elegant en nobel uit - ze passen perfect bij een pak.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.