Sandalen voor meisjes Befado 969x105 marineblauw

59,00 zł 79.00 zł

Details

Sandalen voor meisjes Befado 969x105 marineblauw

Ben je op zoek naar schoenen voor een kind dat zowel thuis, op de speelplaats als in de kleuterschool kan werken? Befado sandalen zullen perfect werken! Dankzij de open elementen wordt de voet van het kind constant geventileerd.


Een handige klittenbandsluiting zorgt ervoor dat uw kind zijn schoenen kan kleden, wat vooral handig is in de kleuterklas en helpt om haar onafhankelijkheid te leren. Onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Sandalen zijn comfortabel en leuk.


De combinatie van roze en marineblauw is zeer stijlvol en zal zelfs de meest veeleisende kinderen aanspreken. De zool van de schoen is speciaal geprofileerd en antislip. Sandalen hebben het certificaat "Gezonde voet". Dit is erg belangrijk, want voor de gezondheid van het kind en omwille van zijn toekomst moeten we ervoor zorgen dat de schoenen de voet beschermen tegen verwondingen en krommingen.


De sandalen van Befado zijn de perfecte keuze. Aantrekkelijke prijs, mooi design en gezondheidsbevorderende eigenschappen zijn alles wat u nodig heeft voor de perfecte schoenen voor uw kind!

fabrikant: Befado
Gerelateerde categorieën: Schoenen voor kinderen
Slippers voor kinderen
Kinderpantoffels Befado
Type bevestiging: Velcro
geslacht: meisjes
spul: doek
merk: laarzen Befado
kleur: marineblauw , roze
Aanvullende informatie: Stijve hielen , Geprofileerde insert , Gezond voetbord
held: gebrek

beoordelingen:

Bedankt voor het toevoegen van een reactie.

10 september 2019 | em...mo
10 september 2019 | em...mo
17 juli 2017 | il...07
14 juli 2017 | an..._w
22 juni 2017 | Le...ky
Populaire merken in de categorie slippers voor kinderen