Rider 81565 recreatieve kinderslippers groente grijs blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Een kind dat aan watersport doet, moet worden voorzien van degelijke kinderschoenen die voor dit soort activiteiten zijn bedoeld. Daarom is het voor regelmatige bezoeken aan het zwembad de moeite waard om sportslippers van goede kwaliteit te kopen voor zowel jongens als meisjes.

Deze schoenen hebben een speciale zool van synthetisch materiaal, anatomisch geprofileerd en vervormen niet onder de druk van het lichaamsgewicht op de zool. Schoenen hebben een typisch Braziliaans karakter, omdat de oorsprong ook Braziliaans is. Daarom kunnen we zeker zijn van zijn hoge kwaliteit.

De schoenen hebben een witte zool met een groen en marineblauw inzetstuk in reliëf met karakteristieke patronen, waardoor de natte voet niet in de schoen glijdt. De teenslippers zijn antislip, wat uiterst belangrijk is en ze glijden niet van de benen dankzij de stevige banden die de voet bedekken en het model schoenen dat comfortabel lopen veronderstelt, zowel op het strand als op de gladde tegels in het zwembad. Deze schoenen zijn zeer goed bestand tegen vocht en slijtage, dus ze zullen de perfecte metgezel zijn voor watersporten voor een kind.

  • Type sluiting: Een andere
  • seks: de jongens
  • Karakter: gebrek
  • Kleur: groente Grijs blauw

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Ik raad het van harte aan :)