Nike Victori One Slide M CZ5478-401 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Nike Victori One Slide M CZ5478-401 teenslippers zijn de perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan comfort en functionaliteit. Na een intensieve training of sportwedstrijd verlicht niets pijnlijke voeten als comfortabele schoenen. Het Victori One Slide M-model is gemaakt voor degenen die fysieke activiteit serieus nemen en schoenen nodig hebben die hun sportuitrusting aanvullen.

Het ontwerp van de slippers is geïnspireerd op moderniteit en eenvoud. De stijlvolle blauwe kleur en het reliëf Swoosh-logo op de band geven karakter aan de schoenen, waardoor het niet alleen een praktisch maar ook een modieus accessoire is. Klassieke blauwtinten zorgen ervoor dat de slippers passen bij zowel sportbadpakken als alledaagse, losse kleding.

Comfortabel dragen wordt verzekerd door een schuimontwerp uit één stuk dat zachtheid en comfort bij elke stap garandeert. De slippers zijn gemakkelijk schoon te maken, wat van onschatbare waarde is na dagen aan het zwembad of op het strand. Daarnaast besteedt Nike veel aandacht aan details, in dit geval is dat zichtbaar in de perforaties op de zool, die de ventilatie vergroten, water laten stromen en het droogproces versnellen.

Het technische loopvlak op de zool is de sleutel tot tractie op gladde, natte oppervlakken - het zorgt voor veiligheid en stabiliteit, noodzakelijk na het verlaten van het water. Deze eigenschappen maken de Victory One Slide M CZ5478-401 teenslippers perfect voor zwembaden, douches of als schoenen voor na de training.

Nike staat als fabrikant bekend om het streven naar perfectie in elk van zijn producten, en deze zwemslippers voor heren vormen hierop geen uitzondering. De zwemcategorie waarin ze zijn ingedeeld benadrukt hun sportieve karakter, maar dankzij hun universele design kunnen ze ook buiten het zwembad worden gebruikt.

Samenvattend benadrukt de Nike Victori One Slide M de combinatie van comfort, functionaliteit en stijl. Hierdoor kan elke man, na zware fysieke inspanning, opgelucht ademhalen door zijn voeten in het zachte, waterafvoerende en sneldrogende materiaal van de slippers te laten glijden. Dit is het perfecte schoeisel voor wie een actief leven leidt en volop wil genieten van zijn bewegingsvrijheid, ook buiten de sportarena.

  • Producentcode: CZ5478-401
  • Model: Victori One Slide M
  • seks: Herenschoenen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.41
  • Dominante kleur: tinten blauw
  • Type: slippers

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
4 * te weinig inconsistentie met de beschrijving - ze zijn niet marineblauw, maar blauw
|