Kappa Trooper Ice Jr 260745K-1160 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Kappa Trooper Ice Jr 260745K-1160 zwarte schoenen zijn een perfecte keuze voor jonge liefhebbers van fysieke activiteit en voorstanders van stedelijke stijl. Het merk, hoewel omschreven als "Another Brand", biedt schoenen van hoge kwaliteit die functionaliteit combineren met modieus design.

De categorie "Kinderen » Voor kinderen » Sportschoenen" weerspiegelt goed het doel van deze schoenen. Ze zijn gemaakt met de behoeften van de jongste gebruikers in gedachten, die schoenen nodig hebben die zijn aangepast aan hun constante energie en constante activiteit. Dit model wordt niet geassocieerd met een sprookjes- of filmpersonage (held: geen), waardoor het een universele keuze is die bij verschillende smaken past.

Door de zwarte kleur zijn de schoenen niet alleen praktisch om schoon te houden, maar passen ze ook gemakkelijk bij veel elementen van de kindergarderobe. Bovendien is universeel zwart altijd in de mode en raakt nooit uit de trend.

Rekening houdend met het geslacht zijn deze schoenen speciaal ontworpen voor jongens, wat tot uiting komt in zowel de vorm als de esthetiek van het model.

Comfortabel klittenband is de perfecte sluiting voor kinderschoenen. Ze laten het kind snel en zelfstandig schoenen aan- en uittrekken, vergroten bovendien de zelfstandigheid en leren de eigen verantwoordelijkheid.

De binnenkant van de schoenen is gevoerd met textielmateriaal, wat zorgt voor comfort en zachtheid bij elke stap. Deze materiaalkeuze is bovendien vriendelijk voor de gevoelige kinderhuid.

Het bovenwerk van synthetisch materiaal garandeert duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik en is bovendien ontworpen om de voet te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden.

Het producttype zijn lage schoenen, perfect voor warmere dagen en voor dagelijks gebruik, die bewegingsvrijheid bieden en de enkelbewegingen niet beperken.

Hoewel Kappa Trooper Ice Jr-schoenen tot de sportschoenen behoren, vertegenwoordigen ze ook een lifestyle-stijl, wat betekent dat ze niet alleen geschikt zijn voor sportieve activiteiten, maar ook voor ontmoetingen met vrienden, school- of familie-uitjes.

Kortom, Kappa Trooper Ice Jr 260745K-1160 zwarte schoenen zijn duurzame, functionele en stijlvolle schoenen voor actieve jongens die waarde hechten aan comfort en een modieuze uitstraling.

  • Karakter: gebrek
  • Kleur: zwart
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Binnenste lijnen: Textiel materiaal
  • Schacht: Synthetisch materiaal
  • Product type: Laag
  • Sport: levensstijl
  • Categorie: Schoenen

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|