Indoorschoenen Nike Phantom GT2 Academy Df Ic M DC0800-004 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Nike Phantom GT2 Academy DF IC M DC0800-004 indoorschoenen – geven perfect de dynamiek van sport weer

Nike Phantom GT2 Academy DF IC M DC0800-004 indoorschoenen zijn de perfecte oplossing voor voetballers die op zoek zijn naar schoenen waarmee ze hun vaardigheden nauwkeurig en snel kunnen ontwikkelen op de sportvloer en asfaltvelden. De nieuwe versie van de Phantom-lijn is een indicator van veelzijdigheid en innovatie, bedoeld voor spelers die zich richten op semi-amateur, maar toch technisch geavanceerde games.

De schoenen zijn gemaakt van synthetisch materiaal van de hoogste kwaliteit en bieden een zacht maar duurzaam bovenwerk, afgewerkt met een speciale textuur die de balcontrole verbetert. Asymmetrische veters zorgen voor een betere pasvorm en vergroten het contactoppervlak van de voet met de bal, wat van groot belang is bij het maken van nauwkeurige passes en schoten.

De flexibele Dynamic Fit (DF) kraag rondom de enkel zorgt ervoor dat de schoen integreert met de voet, wat zich vertaalt in een beter balgevoel en extra stabilisatie. De binnenzool is ontworpen om de voet van een voetballer de nodige demping te bieden tijdens intensieve wedstrijden en trainingen. De rubberen zool met een niet-markerende afwerking stuitert van het oppervlak zonder sporen achter te laten, waardoor je de Nike Phantom GT2-schoenen op verschillende ondergronden kunt gebruiken zonder het risico te lopen de vloer te beschadigen.

Het gepresenteerde model wordt niet alleen gekenmerkt door functionaliteit, maar ook door modern design. De dominante zwarte kleur geeft de schoenen klassieke elegantie, en de sportieve snit garandeert dat de schoenen zowel op als buiten de arena de aandacht zullen trekken.

De fabrikant Nike, bekend om zijn oog voor detail, zorgde ook voor extra elementen, zoals een non-marking zool en het verstevigen van de hiel, wat het comfort en de veiligheid tijdens het dragen verhoogt.

Nike Phantom GT2 Academy DF IC indoorschoenen zijn een vertegenwoordiger van de sportschoenenlijn voor heren, speciaal voor spelers die maximale capaciteiten van hun uitrusting eisen. Door zijn universele kleur en stijl past dit model bij veel soorten sportsets. De vetersluiting maakt een individuele aanpassing mogelijk en het lichte gewicht van het product (0,73 kg inclusief verpakking) belast de voet niet tijdens het spelen.

Nike Phantom GT2 Academy DF IC M DC0800-004 indoorschoenen staan ​​synoniem voor technologie gecombineerd met esthetiek die aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende zaalvoetballers zullen voldoen.

  • Extra functies: niet-strepende zool hiel verstijving
  • Producentcode: DC0800-004
  • Dominante kleur: zwart
  • Materiaal binnenzool: kleding stof
  • Buitenmateriaal: synthetisch
  • Model: Nike Phantom GT2 Academy indoorschoen
  • seks: Herenschoenen
  • Type: met een sok
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.73
  • Sluiting: geregen

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|