Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

Bergschoenen zijn een gespecialiseerde categorie schoenen die is ontworpen voor extreme omstandigheden op paden in de bergen. Dit zijn schoenen die in de eerste plaats zijn ontworpen voor professionals, bergredders, bergbeklimmers en liefhebbers van extreme tochten naar de bergen.

In tegenstelling tot standaard klimschoenen hebben schoenen voor grote hoogte een hoge thermische isolatie die beschermt tegen vorst, sneeuw en andere gevaarlijke weersomstandigheden. De meeste modellen zijn uitgerust met speciale membranen of thermisch dons, die bovendien de isolatie verhogen, voorkomen dat voeten bevriezen en langer warm blijven.

Hoogteschoenen zijn ook schoenen met een hoge stijfheidsklasse, ontworpen om de nodige stabiliteit en veiligheid te bieden op steile en moeilijke paden. Voor de productie ervan worden verschillende soorten kunststoffen gebruikt, die ijzerstijfheid, stabiliteit en duurzaamheid bieden - zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

Schoenen op grote hoogte zijn ook schoeisel met een hoge weerstand tegen slijtage en mechanische schade, wat uiterst belangrijk is tijdens een lange en moeilijke mars in de bergen. Hun zool en bovenwerk zijn gemaakt van materialen die worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid, lage slijtage en weerstand tegen externe factoren.

Hoogwaardige alpineschoenen zijn een investering voor jaren waarmee u kunt genieten van de unieke ervaring van het overwinnen van bergtoppen. Bij het kiezen van een model is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de stijfheid van de bovenkant, isolerende membranen, antislipeigenschappen van de zool en de mate van afschrijving. Alleen dankzij een goed geselecteerd paar schoenen kun je veilig en comfortabel naar de top klimmen.