Hoofdrol: balschoenen voor haar


Het prom-seizoen is in volle gang en je hebt nog steeds niet de perfecte prom-schoenen gevonden? Gelukkig weten wij hoe we dit kunnen verhelpen. We hebben een gids opgesteld die je zal helpen om de schoenen gemakkelijk te matchen met je prom-outfit, en ook om te leren hoe je de hele nacht kunt dansen zonder te klagen over voetpijn. Werken!

Voel je een prinses

Het bal is een van de meest opwindende momenten in het leven van een tienermeisje. Er is een jurk geselecteerd die indruk zal maken op iedereen, en het glamoureuze kapsel en de verhelderende make-up zijn grondig getest. Er is nog keuze uit schoenen.

Hoewel het misschien lijkt dat het maar een kleine toevoeging aan de outfit is, is schoeisel voor het bal van groot belang. Het zijn tenslotte uw schoenen die bepalen of u tot het ochtendgloren kunt feesten zonder te klagen over voetpijn. Bovendien kan een slechte pasvorm de hele prom-outfit ruïneren, waardoor je het vertrouwen en de bereidheid om plezier te hebben verliest. 

Om dit te voorkomen, hebben we een gids opgesteld die je helpt bij het kiezen van de perfecte schoenen voor een schoolbal en je een echte prinses voelt. Klaar? Laten we beginnen!

Wat zouden de perfecte prom-schoenen moeten zijn?

Als je op zoek bent naar een antwoord op de vraag wat de perfecte galaschoenen zouden moeten zijn, zul je waarschijnlijk een beetje teleurgesteld zijn. Helaas is er niet één juiste oplossing. Elk meisje is tenslotte anders, heeft andere voorkeuren en aanleg. Om uw keuze echter te vergemakkelijken, hebben we enkele aspecten voorbereid die de moeite waard zijn om op te letten.

Ten eerste gemak

Prom is een van de eerste grote feesten van mensen die volwassen worden. Als je nog geen ervaring hebt met dergelijke evenementen, zorg er dan voor dat je je eigen comfort als prioriteit beschouwt. Er is niets erger dan het hele bal aan een tafel te moeten zitten vanwege pijnlijke eeltplekken aan je voeten. 

Comfort is het eerste waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van schoenen voor een galabal. Draag in geen geval schoenen die te strak of te los zitten, in de hoop dat ze op magische wijze aan je voeten passen en je plezier niet bederven. 

Neem zelfs vóór het bal de tijd om het door u gekozen schoeisel in huis te dragen. Zo weet je zeker dat je je op deze grote dag zo comfortabel mogelijk voelt. 

Ten tweede, hoogte

Laat u bij het kiezen van schoenen voor het bal leiden door hun lengte. Torenhoge hakken zijn niet de enige oplossing om er krankzinnig uit te zien, vooral als je erop loopt te rillen. Als je je onstabiel voelt, trek dan schoenen aan met een dikkere paal. Als je maximale vrijheid tijdens het dansen belangrijk vindt, kies dan voor ballerina's met een platte zool.

Ben je nog steeds van plan om hoge hakken te dragen? Probeer ze af te stemmen op de lengte van je partner. Lees zeker ook onze tips, waardoor bewegen op hoge hakken heel gemakkelijk voor je wordt. Je vindt ze erin Dit artikel.

Ten derde, stijl

Een even belangrijk aspect bij het kiezen van promschoenen is stijl. Zet in op modellen die in het oog springen en tegelijkertijd de aandacht niet afleiden van uw creatie. 

Kies je voor een extravagante jurk, maak deze dan af met minimalistische schoenen om een ​​bonte schijn te vermijden. Bij ingetogen creaties is de keuze praktisch onbeperkt. Je kunt wedden op de klassiekers en beige of zwarte pumps kiezen, of originele schoenen aantrekken die de eerste viool spelen.

Onthoud ook dat galaschoenen qua kleur bij je styling moeten passen. Kies kleuren die elkaar aanvullen of een sterk contrast creëren. Vermijd kleuren die helemaal niet bij elkaar passen.

Hoe schoenen kiezen voor een galajurk?

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van galaschoenen, vraag je je misschien af ​​of er tips zijn waarmee je je schoenen perfect kunt matchen met je droomjurk en je een echte ster op de rode loper kunt voelen. 

Pas de hoogte van de hak aan de lengte van de jurk aan om een ​​ongunstig uiterlijk te voorkomen. De creatie die voor de knie eindigt, ziet er geweldig uit, zowel in het gezelschap van hoge hakken als ballerina's.

Als je een maxi-jurk draagt, vermijd dan platte schoenen die je er slordig uit kunnen laten zien. Kies voor pumps met een hak die past bij jouw voorkeuren. Zorg er echter voor dat de neus van de schoen puntig is en onder de jurk uitsteekt.

Besloten voor een halfhoge jurk? Pas op, want dit model verkort de pijpen optisch! Gelukkig zouden hoge hakken de dag moeten redden! Kies die in een beige tint om je benen optisch te verlengen en slanker te maken.

Maak kennis met onze favorieten

Gouden spelden dankzij hun feestelijke karakter zijn ze perfect voor een gala. Na voltooiing hoef je ze niet onderaan de kast te verstoppen en draag je ze met succes op oudejaarsavond of een bruiloft. Combineer ze met een eenvoudige, rustige jurk voor een chique look Look. Ze lenen zich ook uitstekend voor creaties in de kleur flesgroen en ingetogen pasteltinten. 

Beige staven zijn schoenen die een plekje verdienen in de garderobe van elk fashionable meisje. Als u waarde hecht aan praktisch schoeisel dat u vele jaren van dienst zal zijn, kies dan zeker voor dit model. Beige studs verlengen je benen optisch en vormen een aanvulling op de prom-styling in elke kleur.

Zwarte ballerina's Ze zijn perfect voor afgestudeerden van de middelbare school die waarde hechten aan comfort en geen vertrouwen hebben in schoenen met hoge hakken. Kies schoenen van hoge kwaliteit die het feestelijke karakter van het balfeest niet verstoren en geniet van comfort tot het ochtendgloren.