Heren sportschoenen Pilpol C058 veelkleurig grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Speciaal voor mannen die waarde hechten aan sportieve elegantie en comfort, is het model C058 van het bekende bedrijf Pilpol gecreëerd. Herenschoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer. Het is extreem gemakkelijk schoon te maken, wat belangrijk is voor drukbezette mannen. Het verzorgen van schoenen kan niet te veel tijd kosten voor mannen. Hun grijze tint draagt ​​er ook toe bij dat er geen vuil op te zien is.


Het model C058 is vastgebonden met veters, in een kleur die lijkt op de structuur van de schoen. Hierdoor kunt u de schoenen individueel aanpassen aan elke mannelijke voet. Tijdens wandelingen, uitgaan met vrienden naar de stad, lichte sporten beoefenen - sportschoenen zitten stevig op de voet en voorkomen dat ze eraf vallen. De schoenen hebben een witte rubberen zool die het been dempt op oneffen ondergrond en zorgt voor comfort tijdens het gebruik.


Sportschoenen zorgen ervoor dat de voeten niet zweten in de schoen, vanwege het gebruik van natuurlijk leer bij de productie. Hierdoor zal elke heer zich fris voelen na het uittrekken van zijn schoenen.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: andere kleur Grijs

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|