Demar geïsoleerde overschoenen roze rood blauw paars

Artikel niet beschikbaar ;(

Hier is een voorgestelde tekstpresentatie van het product:

---

Bent u op zoek naar de perfecte laarzen voor uw kind? We presenteren een uniek aanbod geïsoleerde regenlaarzen in levendige kleuren van het bekende POOLSE bedrijf DEMAR, model 0039, die goed zullen werken bij elk regenachtig weer!

Deze regenlaarzen zijn ontworpen met het comfort en de warmte van de kleintjes in gedachten en zijn perfect voor herfstspatten en winterse kou. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen en garanderen duurzaamheid en weerstand tegen natte omstandigheden. Bovendien heeft elk paar laarzen een verwijderbare synthetische isolatie, zodat je ze kunt aanpassen aan de behoeften van je kind, afhankelijk van de temperatuur.

DEMAR laarzen zijn niet alleen praktisch, maar ook modieus van ontwerp. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: vrolijk roze, levendig rood, rustig blauw en mysterieus paars - ieder kind vindt iets voor zichzelf door zijn favoriete kleur te kiezen.

Qua functionaliteit zijn deze rubberlaarzen voorzien van verschillende soorten sluitingen die zelfs voor kleine kinderen eenvoudig te bedienen zijn en tegelijkertijd een stevige pasvorm garanderen. De stijve hielkap ondersteunt bovendien de stabiliteit tijdens het lopen, wat belangrijk is voor energieke gebruikers.

DEMAR Wellington laarzen zijn schoenen die geschikt zijn voor dagelijks gebruik: naar school, voor wandelingen of tijdens uitstapjes buiten de stad. Ze beschermen kleine voetjes niet alleen tegen regen en modder, maar houden ze ook warm en comfortabel.

En nu het beste: we bieden het allemaal aan voor een GEWELDIGE PRIJS!!! Mis de kans niet om uw kind uit te rusten met kleurrijke, betrouwbare en geïsoleerde laarzen van Demar, die u ongeacht het weer zullen laten glimlachen en beschermen.

Producent: Demar

Categorie: Kinderen » Voor kinderen » Wellington laarzen

Type sluiting: Overig

Extra informatie: Stijve hielkap

Kleur: roze, rood, blauw, paars

Geef uw kind warmte, veiligheid en stijl door te kiezen voor laarzen van DEMAR!

  • Type sluiting: Een andere
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze rood blauw paars

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|