Tullo-schoenen zijn extreem vrouwelijk, charmant en elegant schoeisel. Het doet denken aan zomer- en lentemaanden, lange zonnige dagen en de geur van bloemen. Deze schoenen zijn ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden, die subtiliteit, vrouwelijkheid en delicatesse waarderen.

Vrouwelijkheid boven alles

De meeste Tullo-modellen worden bewaard in zachte pastelkleuren. Dankzij dit, kunt u aan hun basis onvergetelijke zomer stylizations samenstellen, gevuld met gratie en charme. Tullo-schoenen zijn ook ongelooflijk comfortabel, zodat je ze de hele dag door kunt dragen. Met hun hulp krijg je een fantastische look die je laat stralen op elk zomerfestival. Ongetwijfeld, naast Tullo's schoenen, kun je niet onverschillig zijn!

Trendy ontwerp

Schoenen die van onder de vleugels van het merk Tullo komen, zijn ook ongelooflijk trendy. Hun charme en karakter worden versterkt door doordachte toevoegingen: riemen, florale prints, metalen inserts, vouwen of originele zolen. Dankzij deze details zijn Tullo-schoenen schoenen die de aandacht trekken.