Women's sketchers zijn het populairste type sportschoeisel, dat wordt erkend door de grootste schoeisel- en sportmerken.

Trendy kleuren van sketchers

Sketchersy verschijnen in zeer modieuze kleuren, vaak zelfs in mixen van verschillende tinten. Hierdoor creëren ze zeer unieke, stijlvolle accessoires voor sportkleding. Heel vaak is sketchersy een aanvulling op een strakke outfit voor fitness of hardlopen en geeft het een voorproefje.

Niet alleen voor de sportschool

Schetsers voor dames hebben een perfect gevormde, flexibele zool met antislipeigenschappen. Dankzij dit zijn ze perfect als trainingsschoenen, voor de sportschool of fitnessruimte. Ze kunnen ook worden gebruikt als hardloopschoenen dankzij een goede stabilisatie van de enkel en schokabsorptie.

De originele Sketchersy hebben de letter S, die hen onderscheidt van andere schoenen met een soortgelijke vorm. Hun onderscheidende kenmerk is de kleur van de zool of het binnenwerk van de schoen die verschilt van de rest van de schoen, waardoor de schoenen echt kleurrijk en visueel aantrekkelijk zijn.