Moccasins is een model van schoenen dat al honderden jaren bekend is, maar de laatste jaren is hun belang alleen maar sterker geworden. Deze damesschoenen zijn de essentie van stijl en elegantie. Interessante modellen van Seastar-schoenen brengen orde in de hele stilering, en geven hem elegantie en de juiste charme.

Mocassins voor iedereen

Loafers zullen, vanwege hun gemak, zichzelf bewijzen als elegante schoenen, vooral voor mensen die op zoek zijn naar startschoenen en formele schoenen, maar niet voor stiletto-schoenen. Ze zijn perfect voor warme dagen wanneer we schoenen uit natuurlijke materialen zoeken, als de minst vermoeiende voet.

Gemak en stijl

De specifieke, delicate decoraties op de voorkant van de mocassins geven ze glans en maken ze uniek. Platte hak schoenen met micro hak zijn ideaal voor vrouwen die lang zijn. Wanneer ze op blote voeten worden gedragen, kunnen ze goed omgaan met warm weer.

Seastar-schoenen zijn gemaakt van ecologisch leer in delicate, vrouwelijke kleuren - ecru, roze, grijs of klassiek zwart. Ze zien er het beste uit met een broek van 3/4 of langer met een rechte snit, lange truien, lichte overhemden.