Comfort en esthetiek kunnen hand in hand gaan - McArthur-damesschoenen

McArthur is een synoniem en een merkwaardig teken van kwaliteit op het gebied van sport- en trekkingschoenen. Damesschoenen van dit merk zijn ontworpen voor vrouwen die een actieve levensstijl leiden en zijn ook op zoek naar schoenen waarvan de prijs-kwaliteitverhouding redelijk en rationeel is. Het merk speelt ook in op de behoeften van klanten die zich het best voelen in een stedelijke omgeving.

McArthur - een merk met tradities

Het bedrijf onderscheidt zich door een 20-jarige stage op de Poolse markt, die algemeen bekend is, niet alleen onder atleten en actieve mensen. Aanvankelijk ging het om het ontwerp van een breed scala aan sportschoenen, waaronder trekking. In de loop van de tijd breidde McArthur zijn assortiment uit naar andere sportmodellen, zoals sneakers, evenals schoenen met een meer officieel karakter, zoals ballerina's, hoge hakken en damessandalen.

McArthur in een grote stad

In het assortiment van de winkel vindt u ook McArthur damessandalen. Patronen worden in een casual, casual stijl gehouden, waardoor ze in veel zomerse, lichte kleding passen. Er zijn zowel velcro-achtige modellen - meestal sport, bijpassende katoenen shorts en luchtige broeken, evenals minimalistische flip-flops, die er geweldig uitzien in meer stijlvolle combinaties, bijvoorbeeld met een maxi-jurk.

Voor bergwandelaars - trekkingschoenen voor dames

Voor dorstige bergtochten biedt McArthur duurzaam en solide trekkingschoenen. vrouwen dit type schoeisel onderscheidt zich door een subtieler ontwerp en elk detail van de productie, gaande van de selectie van leer, bodem, naaien en lijmen, tot de selectie van de insert is zorgvuldig verfijnd. Door technologen geselecteerde materialen laten de voet "ademen". Schoenzolen hebben een goede grip op de grond, terwijl ze duurzaam en flexibel zijn, waardoor je veilig door de bergen kunt dwalen.

Nadenken over actieve vrouwen

McArthur vergeet de drukke liefhebbers van stedelijke elegantie niet. McArthur-laarzen gemaakt van nerfleder en suede leer is het antwoord op de behoeften van de meest veeleisende klanten die de huidige trends volgen. Het aanbod omvat zowel klassieke modellen - dijbands, officierslaarzen, als enkellange sjerpen of enkellaarzen op modieuze, hoge hakken.

McArthur-damesschoenen vrouwen die een sportieve voorsprong hebben, maar ook degenen die zich richten op comfort en functionaliteit zullen dit bijzonder op prijs stellen. Seizoensproposities van McArthur bevatten voornamelijk modellen met een klassieke lijn, waarin de huidige trends in de mode aanwezig zijn. We raden u ten zeerste aan om vertrouwd te raken met onze collecties.