Het merk Edeo voldoet aan de verwachtingen van vrouwen en creëert voor elk seizoen unieke modellen die de nieuwste trends uit de modewereld combineren. Het bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring beantwoordt aan alle verwachtingen van zijn klanten en zijn uitstekende laarzen zijn comfortabel en staan bovenaan met alle nieuwe producten.


"Kwaliteit op een hoog niveau"


Bij het kiezen van Edeo-laarzen, kiezen we voor uitstekend vakmanschap, wat op het hoogste niveau is. Het belangrijkste materiaal is hoogwaardig natuurlijk leer, gekenmerkt door zachtheid en comfort tijdens het gebruik. Op zijn beurt is het interieur, afhankelijk van het gekozen model, bekleed met leer of geïsoleerd materiaal dat zal werken op koudere en koudere dagen.


Aspecten die bepaalde modellen onderscheiden zijn:

- hoogte van de bovenkant,

- hoogte en soort hiel,

- type neus.


Met een brede selectie kunt u Edeo-boots aan de vorm van elk been en verschillende voorkeuren aanpassen. Het populairst is het klassieke model op een vlakke zool of met een hak in de vorm van een paal met verschillende hoogtes (van 7 tot 9 cm).


"Aantrekkelijk ontwerp en iconische kleuren"


Wat de aandacht trekt, is de mode van het versleten schoeisel. De standaard is diepzwart en grijs, die voor de meeste stylen geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.


Interessante toevoegingen zijn:

- perfect genaaide ritsen, waardoor u uw schoenen gemakkelijker kunt aan- en uitdoen;

- decoratieve strepen met gespen in goud of zilver;

- doorgestikt of een interessant patroon, bijvoorbeeld kleine diamanten.


"Stabiliteit is de basis"


Edeo-laarzen worden gekenmerkt door buitengewone stabiliteit. Dankzij de perfect passende bovenste en correct geprofileerde zool, houden onze schoenen ons figuur. Zelfs een hak van negen centimeter geeft ons vertrouwen. Herfstmodder of ijzige looppaden zijn geen nachtmerrie. Het is gemakkelijk om een volgende stap te zetten zonder je zorgen te maken over vallen.


"Tweede huid"


Schoenen Edeo is een soort van investering in perfect welzijn en elke dag een aangename wandeling. Je kunt snel merken dat laarzen een goede keuze zijn voor herfst en winter.