Laarzen van de erkende fabrikant Caprice zijn schoenen die worden gekenmerkt door elegantie, onberispelijke prestaties en het gebruik van moderne oplossingen die het gebruiksgemak verhogen. Sinds vele jaren staat het Duitse merk bekend om de productie van damesschoenen, die over de hele wereld worden gewaardeerd, waaronder talloze schoenententoonstellingen. Het is een uitstekende keuze voor vrouwen die elegantie waarderen in uitstekende prestaties.


De kracht van diversiteit en de magie van details


De rijkdom van de aangeboden modellen komt vooral tot uiting in de ruime beschikbaarheid van snitten, verschillende afwerkingselementen en verschillende hakhoogtes. Het aanbod omvat modellen in officiersstijl en meer vrouwelijke modellen, en ook speciaal voor de koudste delen van het jaar.


Onder de decoratieve accenten die door de fabrikant worden gebruikt, vindt u elegante fittingen en gespen, ingewikkelde omsnoeringen en veters, evenals gestileerde stelen van zachte vacht. Met het assortiment modellen kunt u schoenen kiezen die geschikt zijn voor elke stijl - van elegant, meer alledaags tot minder officieel en ongebruikelijk.


Moderne duurzaamheid


Caprice-laarzen zijn ook buitengewone duurzaamheid en afwerkingskwaliteit. Hoogwaardige materialen die worden gebruikt om ze te maken, zorgvuldige naden, goed doordachte en ergonomische profilering van de bovenkant houden het aantrekkelijke uiterlijk van schoenen zelfs na een lange gebruiksduur.


Wat Caprice-producten onderscheidt, zijn moderne technologieën die worden gebruikt om de prestaties van het schoeisel te verbeteren. Een daarvan is het "OnAir" -systeem, door de fabrikant "een schoen met airconditioning" genoemd. Allemaal dankzij een speciale structuur in de wanden van schoenen, met luchtmicrocellen die luchtcirculatie en vochttransport mogelijk maken. Hiermee kunt u ook modellen maken die het hele jaar door kunnen worden gedragen.


De tweede innovatieve oplossing is een goed geprofileerde binnenzool, ook voorbereid in de "OnAir" -technologie, die veel effectiever vocht absorbeert dan traditionele inlegzolen, zich aanpast aan de vorm van de voet en de tijdens het lopen gegenereerde belastingen absorbeert.


We nodigen je uit om de kozakken van Caprice van naderbij te bekijken.