Indoorschoenen adidas Copa 19.4 In M F35485 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

De adidas Copa 19.4 In M F35485 indoorschoenen zijn een uitstekende keuze voor voetballiefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatief hoogstaand schoeisel om binnenshuis te spelen. Deze sportschoenen van het gerenommeerde merk Adidas onderscheiden zich door hun elegante, zwarte design en zijn gemaakt van duurzaam en esthetisch ecologisch leer en garanderen zowel comfort als uitstekende ondersteuning tijdens intensieve inspanningen.

Het product valt in de categorie zaalvoetbalschoenen en is geschikt voor het spelen op binnenoppervlakken, wat wordt bevestigd door de niet-markerende zool, die zorgt voor optimale grip zonder sporen achter te laten. Extra verstijving rond de hiel verhoogt de stabiliteit en bescherming in dit gevoelige deel van de voet, wat cruciaal is tijdens dynamische bewegingen en bochten.

Het draagcomfort van deze indoorschoenen wordt verder vergroot door het gebruik van een zachte stof in de binneninzet, die zorgt voor demping en het gevoel van comfort tijdens het spelen vergroot. Het bovenwerk van hoogwaardig ecologisch leer zorgt voor een lange levensduur en een goed uiterlijk van de schoenen.

Het Copa 19.4 IN M F35485-model van Adidas is ontworpen met de mannelijke gebruiker in gedachten - zowel voor jongens als voor volwassen spelers die waarde hechten aan de klassieke look en gespecialiseerde technische kenmerken. Het ontbreken van een sok in dit model is een element dat spelers kan aanspreken die de voorkeur geven aan een traditionele stijl en gemakkelijker hun schoenen aan kunnen trekken.

De vetersluiting maakt een individuele aanpassing aan de vorm van de voet mogelijk, wat uiterst belangrijk is bij sportschoeisel, waar elke millimeter belangrijk is voor precisie en speelcomfort.

Kortom, de adidas Copa 19.4 In M F35485 zijn indoorschoenen bedoeld voor mensen die waarde hechten aan klassieke stijl, hoge functionaliteit en comfort bij het voetballen op de oppervlakken van een sporthal. Kenmerken zoals een non-marking zool, hielversteviging en een comfortabele vetersluiting garanderen de tevredenheid van zelfs de meest veeleisende voetballers.

  • Extra functies: niet-strepende zool hiel verstijving
  • Producentcode: BM68993
  • Dominante kleur: zwart
  • Materiaal binnenzool: Kleding stof
  • Buitenmateriaal: kunstleer
  • Model: Copa 19.4 IN M F3548
  • seks: jongen Herenschoenen
  • Type: zonder sok
  • Sluiting: geregen

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|