Befado kinderschoenen 869X157 blauw grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 869X157 kinderschoenen zijn een model dat is ontworpen om comfort en voldoende ondersteuning te bieden aan de voeten van kinderen tijdens het spelen op de kleuterschool en andere activiteiten. Ze kenmerken zich door een blauwgrijze kleur en zijn perfect voor jongens. Een belangrijk kenmerk van deze schoenen is de verhoogde hak, die de juiste positie van de voet garandeert, evenals stabiele zijkanten, die de bescherming en het gebruikscomfort bovendien vergroten.

Deze sandalen hebben open tenen, wat zorgt voor een betere ventilatie en voorkomt dat je voeten oververhit raken op warmere dagen. Het bovenwerk is gemaakt van luchtige katoenen stoffen, waardoor de schoenen niet alleen duurzaam zijn, maar ook gemakkelijk ademen, wat belangrijk is voor de hygiëne en gezondheid van het kind.

Befado schoenen staan ​​bekend om hun oog voor detail, waardoor kinderen gemakkelijker hun eigen schoenen kunnen dragen. Voor dit doel is het schoeisel uitgerust met functionele klittenbandsluitingen die een eenvoudige aanpassing en aanpassing van de schoen aan de individuele behoeften van het kind mogelijk maken.

De veiligheid en gezondheid van het kind zijn cruciaal. Daarom beschikt Befado-schoeisel over de juiste certificaten en wordt het aanbevolen door orthopedisten. Deze schoenen ondersteunen een goede ontwikkeling van de kindervoet, waardoor veel orthopedische problemen worden voorkomen.

Deze pantoffels zijn voorzien van een leren binnenzool die de duurzaamheid van de schoen vergroot en prettig is voor de voet, en een stijve hielkap voor extra ondersteuning. Befado 869X157 schoenen zijn een ideale oplossing voor ouders die het comfort, de gezondheid en de veiligheid van de voeten van hun kinderen belangrijk vinden.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool
  • Producentcode: 869x157
  • Kleur: blauw Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|