Befado gele kinderschoenen 350P021 blauw grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Zorg voor het comfort en de gezonde ontwikkeling van de voetjes van uw kind met Befado 350P021 sandalen in heldere, vrolijke kleuren blauw en grijs. Deze charmante, gele kinderslofjes zijn een perfecte combinatie van functionaliteit en stijlvol design, wat zeker in de smaak zal vallen bij zowel peuters als ouders die goede hygiëne en comfort belangrijk vinden tijdens zomerse activiteiten.

Befado sandalen gemaakt van de hoogste kwaliteit, luchtige katoenen stoffen staan ​​synoniem voor goede ventilatie en hygiëne. Uw kind zal deze schoenen met veel plezier dragen in de lente en de zomer, waardoor zijn of haar voeten ook bij de hoogste temperaturen en intensief spelen droog en gezond blijven.

Het innovatieve Flex-B-systeem in de zool garandeert voldoende flexibiliteit van het schoeisel op belangrijke plaatsen, conform de aanbevelingen van orthopedisten. Dit betekent dat de sandalen zo buigen dat ze de natuurlijke stap van het kind ondersteunen en tegelijkertijd beschermen tegen abnormale voetontwikkeling.

Befado wordt al lang aanbevolen door specialisten dankzij het Healthy Foot Sign-certificaat dat aan zijn schoenen is toegekend, en het model 350P021 is daarop geen uitzondering. Dit zijn schoenen waarmee zowel ouders als artsen vertrouwen kunnen hebben in de gezondheid van de kindervoeten.

Een stijve hielkap helpt de juiste voethouding te behouden en voorkomt zo overbelasting. Het leren inzetstuk draagt ​​bovendien bij aan het comfort door zachtheid en duurzaamheid te bieden.

Dankzij de verstelbare klittenbandsluiting kan het kind de sandalen snel en gemakkelijk aan- en uittrekken, waardoor het kind zelfstandigheid leert en zeer praktisch is voor ouders.

Het product Befado 350P021 is een voorbeeld van ideaal schoeisel voor jongens, dat comfort, een gezonde voetontwikkeling en esthetiek combineert. Slippers zijn licht, duurzaam en, net zo belangrijk, er is geen specifieke sprookjesheld aan verbonden, waardoor ze een universele keuze zijn voor elke peuter.

  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Kleur: blauw Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Karakter: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|
|