Befado kinderschoenen 560X150 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado - Kinderschoenen 560X150 Blauw - Comfort en stijl voor de allerkleinsten!

Het merk Befado vervult al jaren met succes zijn rol als specialist in kinderschoenen en levert producten die niet alleen de aandacht trekken met hun aantrekkelijke design, maar ook het hoogste comfort en veiligheid garanderen voor de zich ontwikkelende voeten van de jongste gebruikers. Het nieuwe model 560X150 in een vrolijke blauwe tint is een schoen die zeker zal voldoen aan de verwachtingen van zowel kinderen als hun ouders.

De categorie waartoe dit product behoort - "Kinderen » Voor kinderen » Kinderpantoffels" - spreekt voor zich. Perfect als schoenen voor thuisgebruik, de kleuterschool of school, ze bieden het comfort en de bescherming die kindervoeten verdienen tijdens het spelen en leren.

Hoewel een uit sprookjes of films bekend personage deze pantoffels niet siert, doet dit niets af aan de aantrekkelijkheid ervan. Door het eenvoudige maar stijlvolle uiterlijk passen de schoenen van Befado 560X150 bij een verscheidenheid aan kinderoutfits en zullen ze zelfs de meest veeleisende jonge klanten aanspreken.

Een stijve hielkap is een belangrijk kenmerk dat deze schoenen onderscheidt van andere kinderpantoffels. Het zorgt voor stabiliteit en een correcte positie van de voet, wat uiterst belangrijk is tijdens intensief spelen en tijdens het bezoeken van onderwijsinstellingen. Dankzij deze functie kunnen ouders er zeker van zijn dat kinderen goed worden ondersteund bij dagelijkse activiteiten.

Befado-sloffen van hoogwaardige stof zijn zowel duurzaam als gemakkelijk schoon te maken - wat het leven zeker gemakkelijker maakt voor ouders die voor de hygiëne en esthetiek van hun kinderschoenen willen zorgen.

Klittenband is een bewezen en populaire oplossing onder de jongste gebruikers. Ze stellen u in staat uw schoenen zelf aan en uit te trekken, wat de ontwikkeling van de onafhankelijkheidsvaardigheden van kinderen aanzienlijk beïnvloedt. Bovendien zorgt klittenband ervoor dat de schoenen nauwkeurig aan de voet kunnen worden aangepast, waardoor het gebruikscomfort wordt vergroot.

Het 560X150-model van Befado is gewijd aan jongens, wat tot uiting komt in de kleuren en het ontwerp van het product. De blauwe kleur is een klassieker die nooit uit de mode raakt en prachtig zal staan ​​in een kindergarderobe.

Het gewicht van het product inclusief de individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,4 kg, wat de lichtheid van de pantoffels bewijst - deze eigenschap is belangrijk vanuit het oogpunt van het draagcomfort van de peuter.

Kortom: Befado kinderschoenen 560X150 blauw is een verstandige keuze voor iedere ouder die waarde hecht aan producten met een hoge functionaliteit, veiligheid en kwaliteit. Dankzij hen wordt de voet van elk kind bij elke stap ondersteund en comfortabel.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|