Befado kinderschoenen 273Y314 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 273Y314 blauw - comfort en veiligheid voor kleine voetjes

Ieder kind is een kleine ontdekkingsreiziger die de wereld ontdekt door te spelen en te leren. Daarom is het zo belangrijk voor hem om schoenen te hebben waarmee hij niet alleen zonder problemen aan de schoolbanken kan zitten, maar die ook een bondgenoot zullen zijn tijdens al zijn kinderavonturen. Befado 273Y314 kinderschoenen in een charmante blauwe kleur voldoen aan deze eisen.

Befado-schoenen zijn gemaakt met de allerkleinsten in gedachten en worden gekenmerkt door hoogwaardige afwerking en details die een belangrijke impact hebben op de ontwikkeling en gezondheid van het kind. De ademende zool zorgt voor de nodige ventilatie, waardoor kleine voetjes zelfs tijdens het meest intense spel kunnen ademen. Het Absor-B-systeem in het hielgedeelte is een technologie die verantwoordelijk is voor het absorberen van microschokken - het is een onderdeel dat zorgt voor comfort tijdens het lopen, rennen of springen over het schoolplein.

Bovenwerk van luchtige katoenen stoffen garandeert een goede hygiëne, vooral op warme dagen. De stijve hielkap stabiliseert de voet, wat van groot belang is voor het zich ontwikkelende bewegingsapparaat bij kinderen. Bovendien is klittenband als een soort sluiting een oplossing waarmee zelfs de kleinste gebruikers zelfstandig schoenen kunnen aan- en uittrekken, waardoor hun handmatige vaardigheden en onafhankelijkheid worden ontwikkeld.

De blauwe kleur van Befado schoenen spreekt wellicht veel jongens aan, maar ook meisjes die van deze kleur houden. De combinatie van esthetiek en functionaliteit is altijd een goede keuze als het om kinderschoenen gaat.

De fabrikant Befado, rekening houdend met de veiligheid van kleine voetjes, zorgde ervoor dat zijn producten gecertificeerd en aanbevolen waren door orthopedisten. Het zorgen voor een gezonde ontwikkeling van de kindervoet is daarom een ​​ander voordeel dat ervoor zorgt dat u niet alleen voor modieus, maar ook voor praktisch kinderschoeisel kiest.

Het bieden van passende omstandigheden voor stijgende rentetarieven is een investering in een gezonde ontwikkeling. Befado kinderschoenen 273Y314 blauw staat synoniem voor aandacht voor de kleinste details, wat zich elke dag vertaalt in plezier en gebruiksgemak. Of het nu op school of op de speelplaats is: deze schoenen zullen ongetwijfeld de uitdagingen van energieke kinderen aangaan.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|