Befado kinderschoenen 273X321 marineblauw blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado is een merk dat bekend is bij ouders en gewaardeerd wordt door specialisten voor het maken van kinderschoenen die de gezonde ontwikkeling van jonge voeten ondersteunen. Het model 273X321 in marineblauwe en blauwe tinten is een ideale optie voor jongens die comfortabele en functionele schoenen nodig hebben, zowel voor school als voor dagelijks spelen.

Deze uiterst comfortabele kindersloffen zijn voorzien van een ademende zool, waardoor de kindervoeten ook na vele uren actief gebruik droog en fris blijven. Het innovatieve Absor-B-systeem dat in het hielgebied wordt gebruikt, absorbeert kleine schokken tijdens het lopen en beschermt jonge gewrichten tegen overmatige belasting.

Het bovenwerk van de Befado pantoffels is gemaakt van hoogwaardige katoenen stoffen, wat niet alleen het ademend vermogen garandeert, maar ook zorgt voor een hoog niveau van hygiëne. De stof is gemakkelijk schoon te houden, wat van groot belang is voor kinderen die vaak de duurzaamheid van hun schoenen belasten.

Veiligheid is een prioriteit, daarom zijn de schoenen uitvoerig getest en hebben ze certificaten ontvangen die worden aanbevolen door orthopedisten. De stijve hielkap, een van de belangrijkste kenmerken van het model 273X321, ondersteunt de juiste voethouding, wat belangrijk is in een tijd waarin de botten en spieren van het kind zich nog in de fase van intensieve groei bevinden.

Klittenbandsluiting is een ander voordeel van deze schoenen. Hierdoor kunnen zelfs de jongste gebruikers zelf schoenen aan- en uittrekken, waardoor hun handvaardigheid en onafhankelijkheid worden ontwikkeld.

Kortom, Befado 273X321 kinderschoenen in marineblauw en blauw is een combinatie van stijl, comfort en technologie die voldoet aan de behoeften van actieve jongens. Deze schoenen vormen niet alleen een elegante aanvulling op de schooloutfit, maar ondersteunen vooral de gezonde ontwikkeling van de kindervoeten. Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,4 kg, wat lichtheid en comfort bewijst, wat ongetwijfeld wordt gewaardeerd door jonge gebruikers tijdens dagelijkse avonturen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: Marine blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|