Heren sportschoenen Badura 2577 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Badura 2577 sportschoenen zijn schoenen bedoeld voor mannen die schoenen waarderen die geschikt zijn voor elke gelegenheid. De sportieve snit in combinatie met klassieke kleuren en design zorgen voor een perfect effect, zowel bij een elegantere outfit als bij een gewone, alledaagse styling.


Veterschoenen Badura 2577 zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer. De zwarte kleuren zorgen ervoor dat de schoenen universeel zijn en de delicate versieringen in de vorm van witte draadafwerkingen passen perfect bij de traditionele, maar nog steeds uiterst modieuze snit van de schoenen.


De Badura 2577-schoenen, vervaardigd door het Poolse bedrijf, zijn gemaakt dankzij het werk van de meest ervaren stylisten en verwijzen naar de meest modieuze collecties. Naast een uiterst aantrekkelijk ontwerp, zijn Badura 2577-schoenen uiterst comfortabel en comfortabel. Ze zorgen voor onbeperkt en zelfverzekerd lopen dankzij een moderne zool die zich aanpast aan het oppervlak en schokken als gevolg van dagelijkse bewegingen adequaat absorbeert.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.