Asics Gel-Dedicate 7 Clay W 1042A168-403 wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Als je op zoek bent naar tennisschoenen die comfort, stijl en prestaties combineren, dan zijn de Asics Gel-Dedicate 7 Clay W 1042A168-403 schoenen in het wit wellicht een uitstekende keuze. Asics, een van de toonaangevende fabrikanten van sportschoenen, presenteert een model dat speciaal is ontworpen voor vrouwen die actief tennis beoefenen.

Het belangrijkste kenmerk van deze schoenen is hun constructie, die zorgt voor een balans tussen stabiliteit en flexibiliteit, wat cruciaal is voor gravelspelers. Hierdoor kunt u bij het dragen van Asics Gel-Dedicate 7-schoenen rekenen op betrouwbare ondersteuning tijdens dynamische bewegingen die typisch zijn voor tennis.

Het karakteristieke zichtbare Asics-logo voegt een sportief karakter toe aan de schoenen en benadrukt tegelijkertijd de reputatie van het merk, dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie. Damestennisschoenen uit deze serie onderscheiden zich niet alleen door hun functionaliteit, maar ook door hun esthetiek, wat belangrijk is voor veel spelers die waarde hechten aan sportief chic.

De schoenen hebben een synthetisch bovenwerk, wat duurzaamheid en slijtvastheid garandeert, terwijl het gewicht van de schoen laag blijft. Lichtheid in schoenen is belangrijk tijdens wedstrijden, wanneer elk extra grammetje de vermoeidheid en de prestaties op het veld kan beïnvloeden.

De rubberen zool biedt grip, wat nodig is bij het spelen op kleigronden. Hierdoor zorgen de schoenen niet alleen voor veiligheid door het risico op uitglijden te verminderen, maar maken ze ook een nauwkeurige uitvoering van zelfs de meest veeleisende bewegingen mogelijk.

De binnenvoering van textielmateriaal zorgt voor draagcomfort, wat vooral belangrijk is tijdens langdurige wedstrijden of trainingen. Bovendien maakt de vetersluiting een individuele aanpassing aan de voeten mogelijk, wat zich vertaalt in een nog betere game-ervaring.

De Asics Gel-Dedicate 7 Clay W 1042A168-403 schoenen zijn uitgevoerd in een witte kleur, waardoor ze een klassieke uitstraling hebben en gemakkelijk te combineren zijn met de meeste tennisoutfits. Elk paar wordt verkocht in de originele verpakking, wat garandeert dat het product nieuw en ongebruikt is.

Als laag model is dit product ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar tennisschoenen die optimale bewegingsvrijheid bieden en tegelijkertijd enkelbescherming bieden.

Samenvattend: Asics Gel-Dedicate 7 Clay W 1042A168-403 schoenen zijn een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar gespecialiseerde tennisschoenen die aan de verwachtingen voldoen, zowel op het gebied van functionaliteit als esthetiek. Ze zijn perfect voor gravelbanen en bieden het comfort en de ondersteuning die je nodig hebt om wedstrijden op alle niveaus te winnen.

  • Categorie: Schoenen
  • Sport: Tennisschoenen
  • Product type: Laag
  • Producent: Schoenen Asics
  • Type sluiting: vastgeknoopt
  • Schacht: Synthetisch materiaal
  • Binnenste lijnen: Textiel materiaal
  • Kleur: wit
  • Model: Asics Gel-Dedicate 7 Clay W 1042A168 schoenen
  • seks: Damesschoenen
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Lotsbestemming: voor gravelbanen

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|