American Club American 4562 lage schoenen laarzen rood veelkleurig grijs bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club 4562 schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit bedoeld voor heren. De schoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer, wat betekent dat de voet kan ademen, niet zweet en niet onaangenaam ruikt, ook niet na vele uren gebruik.


De binnenkant van de schoenen is gevoerd met hoogwaardig textielmateriaal, wat de schoenen zeer comfortabel maakt. Schoenen zijn geschikt voor vele gelegenheden en de bruine kleur garandeert dat ze perfect bij de meeste kleding passen. Ze zullen perfect zijn zowel in het voorjaar, de herfst en zelfs het vroege winterseizoen.


De klassieke snit maakt de schoenen extreem veelzijdig en zorgt ervoor dat ze er geweldig uitzien. Dankzij zorgvuldige afwerking ziet het schoeisel er zeer esthetisch uit en is het tegelijkertijd extreem duurzaam - het zal zeker meer dan één seizoen dienen.


American Club herenschoenen zijn een combinatie van aandacht voor de kleinste details met hoogwaardige afwerking, esthetiek en actuele modetrends. Het grote voordeel van schoenen is zeker ook comfort en gemak.

  • Kleur: rood andere kleur Grijs bruin, beige
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.