American Club-sneakers met rits roze

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club is een merk gespecialiseerd in het creëren van kinderschoenen die er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook functioneel en comfortabel zijn. Eén van de producten die vooral de aandacht trekt zijn sneakers met ritssluiting in een vrolijke roze kleur, speciaal voor meisjes.

American Club sneakers zijn een combinatie van klassieke vorm met moderne, praktische oplossingen. Een groot gemak is de ritssluiting aan de zijkant van de schoenen. Dankzij dit kan de baby gemakkelijk en zelfstandig sneakers aan- en uittrekken, wat een groot voordeel is, vooral voor kinderen die net leren onafhankelijk te zijn.

Voor de productie van de schoenen zijn materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, wat duurzaamheid en gebruikscomfort garandeert. Het bovenwerk is gemaakt van ademende stof, waardoor de voeten van het kind voldoende ventilatie krijgen. Binnenin de schoenen zit een zachte voering en een binnenzool van schokabsorberend schuim dat schokken absorbeert tijdens het rennen en springen, wat belangrijk is voor de zich ontwikkelende voeten van het kind.

De stevige rubberen zool biedt voldoende grip en is slijtvast, wat van onschatbare waarde is tijdens het dagelijkse, vaak energieke spel. De roze kleur van de schoenen zal zeker kleine fashionista's aanspreken die er stijlvol uit willen zien in de tuin of op school.

De fabrikant zorgde ervoor dat de verpakking origineel en veilig was - hierdoor zijn American Club-sneakers met ritssluiting ook een geweldig cadeau-idee. Het gewicht inclusief de eenheidsverpakking, dat 0,57 kg bedraagt, vergemakkelijkt op zijn beurt het transport en de hantering van het product.

Kortom, sneakers met rits van American Club, in de categorie Kinderen » Voor kinderen » Sneakers, zijn een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar schoenen voor hun kinderen die functionaliteit, comfort en een aantrekkelijk uiterlijk combineren. Roze sneakers staan ​​synoniem voor een vrolijke en actieve levensstijl van een jongere.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: 1124
  • Dominante kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Schuifregelaars
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.57

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|