Welke schoenen voor een zomerhuwelijk?

Zomer trouwschoenen - vooral comfort

Voordat we een idee presenteren over welke schoenen voor een zomerhuwelijk moeten kiezen, geven we enkele regels voor het kiezen van een praktisch model. Vanwege het feit dat de bruiloft niet een paar uur uit is, maar meestal duurt van de middag tot de ochtend van de volgende dag, zul je er een lange tijd in doorbrengen en is comfort belangrijk. Bovendien zit je niet op slechts één plek in je schoenen - een ceremonie op het kadaster of in de kerk, ga dan naar de trouwzaal, dans, ga naar buiten om te praten met geliefden en vrienden en ga dan terug naar huis. Naar schatting overwint de gemiddelde gast tijdens bruiloften zelfs enkele kilometers en tienduizenden stappen! We hoeven je niet te overtuigen dat comfortabele schoenen de basis zijn!

 • Pas de grootte aan uw behoeften aan.
 • Kies een stabiel model met een comfortabele hak.
 • Bestel schoenen van tevoren om tijd te hebben om ze te scheiden en te testen.
 • Zorg ervoor dat je schoenen niet te los zijn - ze mogen niet van je voeten vallen tijdens de dans!
 • Dames moeten de hielhoogte aanpassen aan hun mogelijkheden - als ze dit soort schoenen slechts een paar keer per jaar dragen, is het de moeite waard om lagere schoenen te kiezen, bijvoorbeeld op een paal of wiggen.
 • Voor mannen met een brede voet, raden we aan om schoenen met een brede neus te kiezen, zodat ze ze geen pijn doen.
 • Op warme dagen raden we aan om ademende schoenen te kiezen waarmee je voet kan ademen, bijvoorbeeld damessandalen of loafers voor heren .

Denk ook aan de verandering van schoenen - zelfs het meest comfortabele, beproefde model kan je die dag na vele uren plezier teleurstellen. Zorg dat je een handig alternatief hebt om je voeten te laten ademen. We verzekeren je dat noch het jonge paar, noch de bruiloftsgasten boos op je zullen zijn als je elegante herenschoenen of damespompen aankleedt voor comfortabele sneakers of ballerina's . Het draait allemaal om plezier!

De populairste modellen schoenen voor een zomerhuwelijk voor vrouwen

Dames ten koste van alles willen er krankzinnig uitzien tijdens dergelijke evenementen. Elke vrouw kan de stijl aanpassen aan haar voorkeuren, smaak, figuur en heersende mode. Geldt hetzelfde voor schoenen? Voor een groot deel, ja als het voldoet aan de criteria in de eerste alinea. Als de schoenen comfortabel, stabiel en comfortabel zijn, zelfs gedurende enkele uren, kunt u zich laten leiden door esthetiek. Hier zijn onze ideeën, welke schoenen voor een zomerhuwelijk de beste zijn!

 • Hoge hakken - dit is een soort schoenen waar alle vrouwen om visuele redenen van houden. Het slank je been, ziet er elegant uit en past bij elke stilering. Een van de meest modieuze voorstellen zijn altijd de klassiekers - bijvoorbeeld SHELOVET zwarte pumps op de paal of een meer extravagant model zoals sandalen op een hoge hak met schoenen .
 • Sleehakken - onder dit soort schoenen bevinden zich talloze pumps en sandalen waar vrouwen van houden. Ze zijn stabiel, maar toch stijlvol en maken het figuur optisch langer. Het gretig gekozen model zijn bijvoorbeeld marineblauwe pumps op de sleehak van Alice .
 • Schoenen op de post - deze kunnen verschillende hoogte, vorm of kleur hebben. Ze staan ​​garant voor een stabiele stap, comfort en nog steeds fenomenaal slanke benen, die een paar centimeter toevoegen. Er zijn veel opties, bijvoorbeeld Weide zwarte pumps met een glinsterende hak of Nio Nio classic rode pumps .
 • Schoenen met platte hakken - sandalen, ballerina's, sneakers, mocassins, espadrilles. Er zijn veel varianten, daarom weten we dat als je niet van hoge schoenen houdt of op zoek bent naar een vermomd model, je in ons assortiment een oplossing vindt die is afgestemd op jouw behoeften. Onder de opties zijn onder meer Nio Nio zwarte ballerina's met een strik die deze zomer een hit zijn!

Zomer trouwschoenen voor heren - enkele ideeën voor een interessante stilering

Heren onder de voorstellen van schoenen voor een zomerhuwelijk hebben ook veel opties. De meest populaire is natuurlijk de klassieker in de vorm van lederen schoenen. Daar kan de veelheid aan varianten echter duizelig zijn en we zijn ervan overtuigd dat de beschikbare modellen in ons aanbod zullen voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. Wat meer is, als je van een beetje variatie houdt en de elegantie wilt breken met een sportiever, zomeraccent - kun je andere modellen kiezen. Hier zijn onze suggesties!

 • Leren schoenen - dit type schoenen past perfect bij elk pak en geeft stijl aan chic en elegant. Geknoopt, ingestoken, met applicaties, soepel, in verschillende kleuren - er zijn veel mogelijkheden. Het is de moeite waard om de selectie af te stemmen op de voorkeuren en stijl van het pak dat u tot uw beschikking heeft. Bijvoorbeeld, altijd modieuze bruine Tur lederen bindende schoenen of luchtige, ideaal voor zomer sportschoenen voor heren Riko 694 zal werken .
 • Mocassins - dit is de hit van de afgelopen jaren, die steeds vaker wordt gekozen door mannen die comfort en een ongewone look verkiezen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwart gebonden zeeman instappers of elegante Pilpol instappers zwarte Pilbut 01 schoenen .
 • Sneakers - als je van sportstijl houdt en conventionele oplossingen wilt breken, raden we schoenen aan in de vorm van verschillende soorten sneakers die goed passen bij pakken. Bijvoorbeeld, witte schoenen Converse Chuck Taylor All Star .

We hopen dat we je hebben geholpen om te beslissen welke schoenen voor een zomerhuwelijk het beste zijn. Kies uit de ButyModne.pl bieden een variant op maat van je behoeften en dans erin tot het ochtendgloren. Veel winkelplezier en te gek!