Suède damespantoffels Adanex 27310 Beige

Artikel niet beschikbaar ;(

Na een dag hard werken droomt iedereen ervan om thuis te relaxen, warme pantoffels aan te trekken en een kop hete thee of een kop koffie te drinken. Pantoffels die ieder van ons draagt, zijn een onlosmakelijk onderdeel van huiskleding.


Stijlvolle huispantoffels voor dames zijn een geweldige keuze voor mensen die waarde hechten aan comfort terwijl ze ontspannen in het comfort van een open haard in huis. Thuis schoeisel was gemaakt van suède stof. Natuurlijke beige pantoffels zijn vrij universeel. Adanex 27310 huispantoffels hebben zichtbare tenen.


Het materiaal waarvan de gepresenteerde damesschoenen zijn gemaakt is hoogwaardig suède. De binnenkant is gevoerd met katoenen stof voor nog meer draagcomfort.


Het gepresenteerde Adanex-product is gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met veel aandacht voor detail, waardoor het wordt gekenmerkt door een lange levensduur. Een uitstekende keuze aan schoenen om door het appartement of door het huis te wandelen. Ze zijn gemaakt voor vrouwen die waarde hechten aan goed vakmanschap. Het schoeisel kenmerkt zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|