Ruiterschoenen zijn sportcomfort en hoge kwaliteit op zijn best. Ze zijn verkrijgbaar in vele modellen, hebben een modieuze stijl en zien er geweldig uit.

Wat onderscheidt het aanbod van het merk Rider?

Ruiterschoenen zijn in veel modellen verkrijgbaar. Het assortiment van het bedrijf omvat sportschoenen voor dagelijks gebruik, voor op het strand of voor een reis. Schoenen vanwege de kwaliteit van de prestaties zullen zich in verschillende situaties bewijzen. Waterdicht, gemaakt van sterk, krasbestendig en schilferachtig materiaal, flip-flops en sandalen verdienen speciale aandacht. Het aanbod van het merk omvat ook kinderschoenen in een sporteditie.

Waarom is het de moeite waard om op Rider-schoenen te gokken?

Ruiterschoenen zijn een combinatie van duurzaam materiaal en een ergonomische pasvorm. Ze hebben een sterke zool die goed isoleert vanaf de grond, maar flexibel is en reageert op de bewegingen van de voet. Bovendien heeft het schoeisel een voorgevormd, ergonomisch inzetstuk, waardoor de voet niet slipt en gestabiliseerd is, ook bij open modellen zoals slippers en sandalen. De schoenen zijn ook licht en aangenaam in contact met de huid.