Reweks Pantoffels met een auto blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Reweks Blauwe pantoffels met auto - De perfecte keuze voor kleine ontdekkingsreizigers!

Het vinden van de juiste pantoffels voor een energieke peuter is een hele opgave. Reweks, een bekende fabrikant van kinderschoenen, komt tegemoet aan de behoeften van ouders en kinderen door zijn originele "Slippers met een auto" in een charmante blauwe kleur te presenteren.

Categorie: Kinderen » Voor kinderen » Kinderslippers

Reweks zorgde ervoor dat zijn pantoffels niet alleen een blikvanger waren, maar vooral comfort en veiligheid boden aan kleine voetjes. Dankzij het leren inzetstuk wordt de gevoelige huid van het kind beschermd tegen irritatie en kan de voet ademen, wat vooral belangrijk is tijdens het spelen van de hele dag.

Extra informatie: Leren binnenzool, Stijve hielkap

Een stijve hielkap is een belangrijk element dat de stabiliteit en goede ontwikkeling van de voet van een kind ondersteunt. Het biedt voldoende ondersteuning en is onvervangbaar tijdens de eerste stappen en bij het verplaatsen door het huis door meer ervaren kleine ontdekkingsreizigers.

Held: geen

Slippers hebben geen personages uit sprookjes of films, waardoor ze een universele keuze zijn die voldoet aan de verschillende voorkeuren van kinderen. De blauwe achtergrond versierd met een automotief zal zeker de aandacht trekken van elke jongen die droomt van vol gasavonturen!

Geslacht: jongens

De ontwerpers van Reweks concentreerden zich op het bevredigen van de smaak van kleine ontdekkingsreizigers, door een blauwe kleur en een voertuigmotief te kiezen dat vooral bij jonge autoliefhebbers past.

Type sluiting: klittenband

Praktisch klittenband is een oplossing die de onafhankelijkheid leert en waarmee u pantoffels snel aan- en uit kunt trekken. Dit is vooral belangrijk tijdens kinderspelletjes, waarbij elke seconde telt.

Materiaal: stof

Het gebruik van hoogwaardige stof garandeert langdurig gebruik en de pantoffels zijn gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor zullen Reweks pantoffels een betrouwbare bondgenoot zijn voor vele maanden plezier en het verkennen van de wereld.

Blauwe kleur

Een levendige maar tegelijkertijd rustige blauwtint is de perfecte achtergrond voor een dynamisch patroon met automotief, waardoor de schoenen voor elke kleine ontdekkingsreiziger een aantrekkelijke look krijgen.

Reweks pantoffels met een autoblauw zijn een doordacht product dat zal voldoen aan de verwachtingen van zowel kinderen als hun ouders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, comfort en veiligheid voor zich ontwikkelende voeten.

  • Extra informatie: Leren binnenzool Stijve hielkap
  • Karakter: gebrek
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Materiaal: Kleding stof
  • Kleur: blauw

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|