Bestelle Instap-espadrilles zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Espadrilles zijn de perfecte oplossing voor vrouwen die waarde hechten aan comfort en er tegelijkertijd stijlvol uit willen zien op warme dagen. Bestelle introduceert het model Slip-on Espadrilles in een universele zwarte kleur, die perfect past in zomerse stijlen.

De fabrikant Bestelle is een bekend merk op de damesschoenenmarkt, beroemd om zijn hoogwaardige afwerking en aantrekkelijk design. De damescategorie omvat een breed scala aan schoenen, waaronder unieke espadrilles, die een onlosmakelijk onderdeel zijn van zomerse, casual outfits.

Het buitenmateriaal is gemaakt van duurzame en ademende stof, wat zorgt voor draagcomfort, zelfs op zeer warme dagen. Bovendien is deze stof gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat belangrijk is om de esthetische uitstraling van de schoenen langer te behouden. Het materiaal van de binnenzool is ook stof, wat een gevoel van zachtheid en comfort voor de voeten garandeert.

Deze schoenen zijn bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar schoenen zonder noemenswaardige hak. De hak-/plateauhoogte bedraagt ​​slechts 2 cm, wat een ideale oplossing is voor vrouwen die de voorkeur geven aan platte schoenen of gewrichtsproblemen hebben - espadrilles belasten de voeten niet overmatig en maken langdurig gebruik zonder ongemak mogelijk.

De neus van de schoen heeft een ronde vorm, wat het klassieke en tijdloze karakter van espadrilles benadrukt. Het dominante patroon is een "ander patroon", wat een subtiele decoratie of een unieke materiaaltextuur kan suggereren, waardoor de schoenen individualiteit en frisheid krijgen.

De zwarte kleur is een absoluut voordeel van deze espadrilles, omdat deze gemakkelijk bij veel elementen van de garderobe past. Het is een universele en elegante kleur die goed past bij zowel zomerjurken als meer alledaagse outfits zoals jeans of shorts.

Ook eenvoud en minimalisme zijn opmerkelijk: het ontbreken van onnodige accessoires en versieringen maakt deze Bestelle-espadrilles perfect voor liefhebbers van ingetogen elegantie.

Bestelle zwarte instapespadrilles zijn een keuze die gewaardeerd zal worden door vrouwen die waarde hechten aan comfort, functionaliteit en klassieke, maar niet verstoken van charme, esthetiek. Perfecte combinatie voor jouw zomerse sferen!

  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: Kleding stof
  • seks: Damesschoenen
  • Hoogte hak / plateauzool (cm): 2.0
  • De neus: Ronde
  • Dominant patroon: ander patroon
  • Kleur: zwart
  • Extra functies: gebrek
  • Hak-/platformhoogte: 2.0

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|