Sandalen geurig Ipanema 82539 lieveheersbeestje wit roze groente

18,05 EUR

Ipanema 82539 geursandalen voor meisjes zijn gemaakt door een bekende Braziliaanse fabrikant. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten, van 21 tot 26, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan voeten van verschillende maten. Ze zijn gemaakt van flexibel, geschuimd rubbermateriaal, dat zacht en elastisch is.

De belangrijkste voordelen van deze sandalen zijn een zachte, antislipzool waarmee kleine voetjes vrij en onbeperkt de wereld kunnen verkennen, en een andere mate van bevestiging die de juiste positie van de voeten mogelijk maakt. Deze kenmerken zijn cruciaal voor de gezondheid en de dikte van kleine voetjes.

De schoenen zijn licht en nemen geen water op, waardoor ze perfect zijn voor zowel het zwembad als het strand. Hun kleuren - wit, roze en groen - en het charmante lieveheersbeestjemotief op groene bladeren zullen waarschijnlijk de aandacht trekken en kleine modeliefhebbers aanspreken.

Opmerkelijk is ook de hoge duurzaamheid van deze sandalen, waardoor ze het hele seizoen door kunnen worden gebruikt, zonder hun oorspronkelijke uiterlijk in gevaar te brengen. Hoewel de sandalen niet geassocieerd worden met een tekenfilm- of filmheld, is er alles aan gedaan om ze aantrekkelijk te maken voor kinderen.

Dankzij de gespsluiting zijn de sandalen gemakkelijk aan en uit te trekken en worden kleine voetjes beschermd tegen verlies van de schoen tijdens het spelen. Over het geheel genomen zijn de Ipanema 82539 sandalen een geweldige keuze voor elk klein meisje dat waarde hecht aan comfort en stijl.

  • Type sluiting: Sluitingen
  • Materiaal: Gom
  • Kleur: wit roze groente
  • seks: Kleine meisjes
  • Karakter: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|