Befado kinderschoenen 251Q095 grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen met model 251Q095 zijn een uitstekend voorstel voor jonge liefhebbers van fysieke activiteit die waarde hechten aan zowel comfort als een modieuze uitstraling. De gepresenteerde schoenen in een neutrale, grijze kleur bieden ruime mogelijkheden om te matchen met veel kindersportstijlen, en de interessante patronen die ze bevatten zullen zeker de aandacht trekken en charme toevoegen aan elke kleine fashionista.

Een van de belangrijkste voordelen van dit schoeisel is de dikkere zool, die niet alleen duurzaam en duurzaam is, maar ook uitstekende demping biedt tijdens hardlopen of andere buitenactiviteiten. De platte zool zorgt voor een veilige grip en balans, wat van groot belang is in het kader van de zich ontwikkelende voet van het kind.

Befado 251Q095 schoenen zijn ontworpen voor kleine, actieve gebruikers. Dankzij het klittenbandsluitingssysteem kunnen zelfs de jongste meisjes ze gemakkelijk aan- en uittrekken, wat helpt bij het ontwikkelen van onafhankelijkheid. Elastische elastiekjes op de plek waar doorgaans veters zitten, zorgen voor een nog betere pasvorm bij verschillende maten en vormen voeten, waardoor de schoenen stabiel en comfortabel zitten.

De schoenen van Befado zijn gemaakt van luchtige stoffen en garanderen de voeten van het kind voldoende luchtcirculatie, wat uiterst belangrijk is, vooral tijdens intensieve activiteiten of op warmere dagen. Hierdoor kunnen kleine voetjes "ademen", wat zich vertaalt in het handhaven van de hygiëne en het verminderen van het risico op irritatie of oververhitting.

De schoenen zijn uitgerust met een stijve hielkap die de hiel van het kind beschermt en ondersteunt, zodat deze niet verkeerd uitgelijnd raakt. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan het prestigieuze Healthy Foot Mark, dat bevestigt dat Befado-schoenen strenge tests hebben doorstaan ​​en erkend zijn als ergonomisch en vriendelijk voor de ontwikkeling van kindervoeten.

In de categorie kinderpantoffels wordt het merk Befado al geruime tijd door ouders gewaardeerd vanwege de hoge kwaliteit, veiligheid en het aantrekkelijke design. Het model 251Q095 vormt daarop geen uitzondering en past perfect in de strenge criteria die aan kinderschoenen worden gesteld. Perfect voor kleine meisjes die zich speciaal willen voelen, zowel op de speelplaats als tijdens dagelijkse activiteiten.

  • Extra informatie: Gezonde voet teken Stijve hielkap
  • Karakter: gebrek
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Materiaal: Kleding stof
  • Kleur: Grijs

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Ik raad aan.
|