Befado kinderschoenen 113X009 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 113X009 roze – Comfort en stijl voor kleine voetjes

Ieder kind verdient comfortabel en veilig schoeisel dat bij elke stap ondersteuning biedt. Het Poolse merk Befado, met vele jaren geschiedenis en ervaring in het maken van schoenen voor kinderen, presenteert het model 113X009 sandaalpantoffels in een charmante roze kleur. Deze unieke schoenen combineren perfect functionaliteit, comfort en een opvallend design.

Befado is ontworpen met de behoeften van kinderen in gedachten en heeft sandalen gemaakt die perfect zijn voor de kleuterschool, thuisgebruik en buitenspelen. Deze pantoffels zijn gemaakt met de activiteiten en mobiliteit van jonge gebruikers in gedachten.

Modieuze patronen en aantrekkelijke stoffen van de hoogste kwaliteit zullen niet alleen kinderen bekoren, maar ook hun ouders die de duurzaamheid en esthetiek van kinderschoenen waarderen. De roze kleur geeft de pantoffels en sandalen een meisjesachtig karakter en maakt dat de schoenen gretig worden gekozen door kleine elegante meisjes.

Ze zijn vastgemaakt met klittenband, waardoor ze gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn. Ze zijn een geweldige oplossing voor ouders die de onafhankelijkheid van hun kinderen willen ondersteunen. De stijve hak geeft voldoende ondersteuning aan de hiel en de flexibele, geprofileerde antislipzool van thermorubber garandeert de veiligheid tijdens diverse activiteiten.

De schoenbinnenzool - gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen - zorgt voor comfort en een goede luchtcirculatie, wat van groot belang is voor de gezondheid van kindervoeten. De fabrikant geeft aan dat in sommige maten (31, 33, 34) het inzetstuk beige kan zijn, wat de functionaliteit en het gebruikscomfort niet beïnvloedt.

Als merk dat zorg draagt ​​voor de gezondheid en goede ontwikkeling van kindervoeten beschikt Befado over het certificaat ‘Healthy Foot’. Dit is een certificaat van kwaliteit en vertrouwen voor ouders die schoenen willen kiezen die door specialisten worden aanbevolen voor hun kinderen.

Geslacht: Meisjes

Het ontbreken van een held uit sprookjes of films is een bewuste keuze van de fabrikant, waardoor de pantoffels eenvoudig aan te passen zijn aan de diverse voorkeuren van kinderen, zonder zich te beperken tot een specifiek motief.

Befado 113X009 sandalen zijn niet alleen schoenen, ze beloven comfort en ondersteuning bij elke stap voor kleine, zich ontwikkelende voeten. Dit is een product dat elke kleine dame zal verrassen met zijn roze kleur en haar elke dag een speciaal gevoel zal geven.

  • Kleur: roze
  • Type sluiting: klittenband
  • Materiaal: Kleding stof
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • seks: Kleine meisjes
  • Karakter: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|
|
snelle transactie en geweldige schoenen
|
snelle transactie en geweldige schoenen
|