Naszbut 036 sandalen bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Zeer comfortabele en tijdloze herensandalen van het bekende en gerenommeerde merk NASZBUT in een tijdloze tint bruin en beige.


Het gepresenteerde model is volledig gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer, dat zich perfect aanpast aan de vorm van een mannelijke voet en de vorming van schaafwonden en irritaties voorkomt, zelfs op de blote huid tijdens zomerse hitte. De binnenzool is anatomisch geprofileerd en aangepast aan de natuurlijke rondingen van de mannelijke voet.


De schoenen zijn vastgemaakt met zeer sterk, duurzaam en vooral praktisch klittenband, wat het comfort en de functionaliteit van het gebruik van het schoeisel aanzienlijk verhoogt. De zool van thermorubber biedt zeer goede antislip-eigenschappen en maakt het schoeisel ook flexibel, duurzaam en extreem licht en daarom ook geschikt voor de heetste hitte.


Sandalen passen goed bij zowel jeans als broeken van stof in verschillende stijlen. Ze kunnen ook met succes worden gedragen met korte broeken. Sensationeel comfortabel en zeer praktisch.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: bruin, beige

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.