Mocassins - een mannelijk element op vrouwelijke wijze

Een van de favoriete schoenen zijn mooie vrouwenvertegenwoordigers balletdanseres. Het hebben van een platte zool en gemaakt van zachte materialen staan ​​synoniem voor comfort. Hun extra voordeel is het feit dat ze heel vrouwelijk en sensueel zijn en tegelijkertijd extreem veelzijdig. Ballerina's harmoniëren perfect met zowel jurken en rokken als met een broek. Ze kunnen bepalend zijn voor informele mode, maar ook deel uitmaken van officiële stilering. En hoewel de meesten van ons zich niet kunnen voorstellen dat ze in onze garderobe zouden ontbreken, zijn ze bekend en bevallen ballerina's ze hebben veel concurrentie.

Hengst dames instappers 264400 grijs Damesschoenen instappers Caprice 24661

Concurrenten voor tijdloze ballerina's

Ze hebben evenveel voordelen als ballerina's en zorgen tegelijkertijd voor een vleugje avant-garde voor elke compositie. Ongeacht het feit dat ze aanvankelijk onderdeel waren van herenmode, vinden ze vandaag met succes een plaats voor zichzelf in garderobekasten voor vrouwen. mocassinsomdat het over hen gaat, sinds het begin van het lente-zomerseizoen van dit jaar, komen ze niet van de catwalks. Zowel beroemdheden en beroemdheden als straatmodeminnaars reiken naar hen. Ontwerpers voldoen op hun beurt aan de verwachtingen van vrouwen, bieden een breed scala aan kleuren, waardoor we kunnen kiezen voor loafers die aan onze verwachtingen voldoen.

Damesslippers gevoelige Solo 015 voet Damesschoenen instappers Caprice 24661

Gemak niet alleen elke dag

Loafers zijn elegante schoenen waarin we kunnen winkelen, comfortabel kunnen lopen, vrienden kunnen ontmoeten en zelfs kunnen werken. Ze harmoniëren perfect met de strikte bureaukleding van jas en broek op de rand. Ze passen ook goed bij potloodrokken, aangevuld met bloesjes en jasjes op maat. Je kunt ze dagelijks combineren met jeans en chino's - zowel reikend tot op de grond, als modellen met een lengte van 3/4. Op warme dagen zijn mocassins het perfecte paar voor zomercreaties - wijd uitlopende princesek, eenvoudig, gemaakt van natuurlijke stoffen van sportjurken, of hosten de heetste trends van het huidige seizoen van shirtstijlen. Dames die comfort boven alles waarderen, kunnen moccasins proberen te verbinden met korte broeken.