Joma-schoenen zijn gemaakt om te hardlopen, omdat ze speciale functies hebben die zijn aangepast aan deze sport. De belangrijkste van deze functies is beveiliging. De rest - esthetiek, een modieuze look en comfort, waardoor ze een uiterst praktische keuze zijn als we willen rennen.

Joma schoenen

Dames Joma-schoenen worden gekenmerkt door dikke zolen van synthetisch materiaal, die een goede veerkracht en demping garanderen. Het speciale profiel van de zool voorkomt uitglijden, zelfs op onstabiele ondergrond.

Schoenen zijn gemaakt van een met synthetisch netwerk bedekt gaas dat lucht doorlaat en zweten van de voet voorkomt. Ze worden gekenmerkt door lichtheid, goede schokabsorptie en buitengewoon comfort - ze passen zich aan de vorm van de voet aan.

Kleuren als een droom

Elke hardloper onderscheidt zich graag van de rest met zijn outfit. Maximale kleurrijke, gekke Joma-schoenen passen perfect bij uw energieke stemming en voegen kracht toe aan hardlopen! Deze schoenen zijn perfect voor training, maar ook voor marathons, dankzij hun unieke eigenschappen.