WJ1 Lichte kinderpantoffels Dinosaurs Geel Astro

Artikel niet beschikbaar ;(

WJ1 Light Dinosaur-slippers voor kinderen Geel Astro is de perfecte keuze voor kleine liefhebbers van prehistorische wezens die waarde hechten aan comfort en plezier, zelfs in alledaagse schoenen. Deze schattige teenslippers, gemaakt van zacht schuim, bieden comfort en lichtheid bij elke stap, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor zomerdagen vol avonturen.

Het model wordt gekenmerkt door een felgele kleur die de aandacht trekt en energie toevoegt aan de styling van kinderen. De dinosaurussen die deze flappen versieren zijn niet alleen modieus, maar ook een geweldig educatief element, waardoor kinderen worden aangemoedigd om meer te leren over de fascinerende wereld van prehistorische wezens.

Ook aan praktische details is gedacht: de open, afgeronde teen garandeert bewegingsvrijheid van de tenen en de geprofileerde binnenzool ondersteunt de natuurlijke stand van de kindervoet, wat vooral belangrijk is tijdens de ontwikkeling en groei. Het delicate platform voegt wat hoogte toe, maar blijft laag genoeg om stabiliteit en veiligheid te bieden tijdens het lopen, rennen of buiten spelen.

De flappen van het WJ1-model zijn klassiek, instapper, waardoor het voor het kind veel gemakkelijker wordt om zelf van schoen te wisselen, terwijl hij zijn handvaardigheden ontwikkelt. Bovendien zorgt de lichtheid van het model, dat slechts 0,13 kg weegt, ervoor dat kinderen deze comfortabele slippers bijna niet aan hun voeten voelen.

Voor ouders die de juiste maatkeuze willen maken, zal de bijgevoegde maattabel zeer nuttig zijn. Hiermee kunt u de slippers perfect aanpassen aan de voet van het kind, wat comfort en gebruiksgemak garandeert.

De WJ1-fabrikant zorgde ervoor dat de schoenen in de originele verpakking werden geleverd, waardoor de Yellow Astro Dinosaurs-slippers een perfect cadeau zijn voor een kleine ontdekkingsreiziger, zowel voor jongens als voor meisjes.

Kortom, WJ1 Light Kinderslippers Dinosaurussen Geel Astro is niet alleen praktisch, maar ook een spannende keuze voor elk kind dat houdt van verkennend spel en actieve recreatie in de boezem van de natuur. Charmant design, comfort en kwaliteit van de afwerking zorgen ervoor dat deze slippers al snel een onmisbaar element worden op zomerdagen vol avonturen.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: SP2635
  • Kleur: geel
  • Materiaal: Schuim
  • seks: de jongens Kleine meisjes
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.13

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|