Levi's Summit Low SW 233041-634-81 schoenen roze

42,44 EUR

Levi's Summit Low SW 233041-634-81 schoenen zijn de perfecte combinatie van stedelijke stijl en comfort voor elke dag. Ontworpen voor vrouwen die waarde hechten aan een modieuze uitstraling en comfort tijdens dagelijks gebruik. Levi's garandeert als gerenommeerde fabrikant een hoge kwaliteit van de afwerking, wat deze schoenen niet alleen stijlvol, maar ook een duurzame keuze maakt.

Deze roze schoenen onderscheiden zich niet alleen door hun unieke kleuren, maar ook door hun functionaliteit. Het synthetische bovenwerk zorgt voor een goede duurzaamheid en is gemakkelijk schoon te maken, terwijl het lage model de schoenen lichtheid geeft, perfect passend bij elke zomer- en lenteoutfit. De rubberen zool garandeert niet alleen grip, maar ook comfort tijdens het lopen, wat een belangrijk aspect is bij het kiezen van alledaagse schoenen.

De Summit Low S schoenen van Levi's vastgemaakt met veters bieden de mogelijkheid om perfect om de voet te passen, wat het gebruikscomfort vergroot. De roze kleur geeft karakter aan de schoenen en zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden van de massa, terwijl hij tegelijkertijd gemakkelijk past bij veel elementen van je garderobe, zowel in neutrale als expressieve kleuren.

Als product uit de categorieën sport, toerisme en urban zijn deze schoenen niet alleen perfect voor wandelingen door de stad, maar ook voor lichte toeristische uitstapjes. Dankzij zorgvuldig geselecteerde materialen, zoals hoogwaardige synthetische stof, garanderen deze schoenen comfort en langdurig gebruik.

Kortom, Levi's Summit Low SW 233041-634-81 schoenen zijn een ideaal voorstel voor vrouwen die op zoek zijn naar modieuze, maar ook functionele schoenen voor dagelijks gebruik. Roze kleuren, gebruiksgemak en hoge kwaliteit van vakmanschap zijn de kenmerken die dit model onderscheiden van andere die op de markt verkrijgbaar zijn. Bovendien zorgt de verpakking van de fabrikant ervoor dat de schoenen u in originele staat bereiken.

  • Producentcode: 233041-634-81
  • Buitenmateriaal: kleding stof
  • Model: Top Laag S
  • Eigenschappen: gebrek
  • Sluiting: geregen
  • Kleur: roze
  • seks: Damesschoenen
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|